To je to što me zanima!

'Svatko tko se odluči ponašati huliganski bit će sankcioniran'

Napad je neprihvatljiv sa svakog aspekta, rekao je ministar Božinović i dodao da ne želi generalizirati stvari, pogotovo da se stvori dojam da je Hrvatska nesigurna jer niz srpskih klubova danas igra kod nas
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u nedjelju je osudio napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu i rekao kako je policija u ovom slučaju reagirala promptno. 

- Napad je neprihvatljiv sa svakog aspekta. Međutim, naglasio bih da se sportski događaji odvijaju u kontinuitetu: samo jučer su u Hrvatskoj uz Crvenu zvezdu bila još tri vaterpolska kluba iz Srbije, jedan u Šibeniku, jedan u Makarskoj i još jedan u Splitu. I danas u Zagrebu gostuje košarkaški klub iz Srbije i ne bih generalizirao stvari, pogotovo da se stvori dojam da je Hrvatska nesigurna - rekao je Božinović za N1

DVOJE JOŠ TRAŽE Kod jednog našli i dres: Priveli troje zbog napada na sportaše

Dodaje kako se napad ne može opravdati te da je policija brzo reagirala i uhitila trojicu počinitelja, ali i da se nastavlja istraga i potraga za još dvojicom. Očekuje se da policija preda trojicu uhićenih pritvorskom nadzorniku te na ispitivanje DORH-u. 

- Čini mi se veoma važno reći, da kad govorimo o generalnom stavu policije, da svatko tko se odluči ili razmišlja huliganski se ponašati kad su u pitanju sportske priredbe, ali i drugi, policija će u činiti sve da ih pronađe i sankcionira - rekao je Božinović i potvrdio da su hrvatski diplomatski predstavnici u Beogradu dobili prosvjednu notu srbijanskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Kardinal 11.02.2019.

    Ponovit ću svoj komentar koji glasi: Ha-ha ova policijska agilnost nam ulijeva nadu da ćemo za par dana saznati i ime nalogodavca Poljudske "umjetničke instalacije".

  • neštipameti 11.02.2019.

    Dok su zakoni ovako blagi, gdje se gleda kako novcem samo naplatit, a ne udaljiti huligane, nista od toga. Oduzimite im dokumenete, stavite na crvenu listu, da se ne mogu zaposliti i sl. pa cemo onda pricati da su sankcionirani.

  • Mühan 11.02.2019.

    I prvokatore treba kazniti

Komentiraj...
Vidi sve komentare