To je to što me zanima!

Sve će pratiti: Bandić kupuje video zid za čak milijun kuna

Davor Jelavić rekao je kako uređaj nabavlja njegov ured, a u sklopu info centra bit će video zid na kojemu će biti komunalne akcije koje će gradonačelnik moći pratiti
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je sa suradnicima raspisao natječaj za nabavu videozida vrijednog čak milijun kuna, piše Jutarnji list

Uskoro isti video zid planiraju implementirati u prostorije gradske uprave na Trgu Stjepana Radića. Pročelnik Ureda za graditeljstvo Davor Jelavić rekao je kako uređaj nabavlja njegov ured, a u sklopu info centra bit će video zid na kojemu će biti dostupne komunalne akcije koje će gradonačelnik moći pratiti u stvarnom vremenu. 

- Gdje su komunalni redari, kako napreduju radovi, gdje se nalazi koji gradski projekt i u kojoj je fazi, čak i položaji zimske službe... Sve to nalazit će se na tom info zidu kako bismo imali pregled svih događanja pod našom nadležnosti u gradu. Dakle, na njoj će se nalaziti mapa Zagreba s raznim pozicijama. Ne znam točno specifikacije, ali vjerujem da će biti na zidu dimenzija dva puta dva metra - rekao je Jelavić. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Duro 03.01.2013.

    Pa gle, ako kosta samo 100.000 kn mozes u dzep staviti samo 20.000 a ovako mozes 200,000. A porezna i financijska ga zaobilazi u sirokom krugu.

  • Rinna 03.01.2013.

    Bit će da se taj zid već izrađuje u Hercegovini ili je distributer od tamo...A dobro bi došao u Zvonimirovoj taj ekran da poprati kolone koje se idu prijaviti na zavod,Bandić može za to vrijeme bacati svoje fore s ekrana (po mogućnosti punih usta dok žvače da izgleda više "narodski",a pored njega supruga recimo i prijatelji nazdravljaju,pa plješću...),u prekidima uživo fontane...Prava slika jedne uspješne svjetske metropole u kojoj žive i uživaju zadovoljni građani, rade i zarađuju,sva djeca idu u škole i vrtiće gdje imaju sve potrebno za razvoj i obrazovanje, svi građani koji to žele imaju mogućnost za dostojanstven život, nema neravnopravnih protekcija...A u prolasku gradom dive se ekranima i fontanama. Jednom riječi - fuj!

  • zagi29 03.01.2013.

    Taj čovjek je legenda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare