To je to što me zanima!

'Sve ću ih pobiti!': Mladići ga spriječili da ne ubije više ljudi

Veći masakr spriječen je samo zahvaljujući dvojici mladića, koji su u jednom trenutku hrabro skočili prema Siniši, uzeli mu pušku i spriječili ga da dalje puca po nedužnim ljudima
Vidi originalni članak

Siniša Zlatić (38) koji je sinoć iz kalašnjikova ubio pet ludi, a ranio 20 u kafiću Macchiato u Žitištu kod Zrenjanina uhićen je nedugo nakon krvavog pohoda. Veći masakr spriječen je samo zahvaljujući dvojici mladića, Isidoru Šučeviću i Milanu Majkiću, koji su u jednom trenutku hrabro skočili prema Siniši, uzeli mu pušku i spriječili ga da dalje puca po nedužnim ljudima, piše Blic.

Zlatić je oko 1 sat došao u kafić u kojem je trajala svirka, zbog čega je u njemu bilo puno ljudi. Među gostima ugledao je svoju suprugu Dijanu Zlatić s kojom ima desetogodišnjeg sina i od koje se rastao prije nekoliko mjeseci.

Prema neslužbenim informacijama Dijana je za stolom bila sa Stevanom Jojićem s kojim je, kako mještani pričaju, bila u ljubavnoj vezi. Kako kažu, Jojić je nedavno došao iz Švicarske gdje radi kako bi s njom proveo odmor. Međutim, Dijanina obitelj to demantira i kaže da Jojić i ona nikada nisu bili par.

Blic piše da ih je Siniša vidio zajedno u kafiću i rekao: "Sve ću ih pobiti" te zatim otišao. Poslije se vratio s automatskom puškom. Ušao je u kafić, stao iza šanka i zapucao. Zlatić je ispraznio dva spremnika metaka kada su mladići Isidor Šučević i Milan Majkić iskoristili njegov trenutak nepažnje i skočili na ubojicu kako bi mu oteli pušku.

Zbunjeni Siniša dao se u bijeg. Gosti su pozvali policiju koja ga je uhitila u ulici nedaleko od mjesta stravičnog masakra.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • BojanaNemet 03.07.2016.

    Sramite se, ološi, mikro mozgovi... Mnogi su imali oca nasilnika. Zamislite da je ta žena vaša majka, sestra, prijateljica? Da li biste bili jednako okrutni prema njenoj odluci da nastavi svoj život nakon razvoda? Svi imaju pravo na sreću, ali neki od vas nisu ni zaslužili da udišu isti vazduh s drugim ljudima. Dok je takvih, biće i propasti.

  • KANIBAL24h 02.07.2016.

    cacic je kriv, cacic i strinic

  • strong12345 02.07.2016.

    OVAKO!!! niko nema pravo uzeti nekome zivot ali isto tako mislim da kad ti se neko umisa u brak da tu puca covik po savovima,mi svi mozemo samo nagadati sto je bilo tocno.. isto tako mozda joj je sve da u zivotu a kravica mu iza leda radila ovo..tesko je tu pametan biti!!!!!!!!!! moj kum zeni nije da da radi po ducanima itd ona je njegova kraljica tako je zva ma sve joj je da ama bas sve u zivotu,stan,auto kucu na otoku sve i ona mu lagala da ide sa prijateljicama na pice i ja naletim sa autom di je mulac dere od 24/5 godina...pocela mi zaliti da muci da ona voli svoga jolu ma kravo ovo ti je barem 6/7x u par mj a covik dobricina sve sto ima 🐮 od njega je dobila..i sto tu napravit primuca sam to da bi nakon desetak dana pokusala posvadati nas dvojicu ali onda sam sve reka a covik je nazva i zamolia da ode iz stana jer da nezna sto ce napravit ako je nade tamo, i iskreno mislim da bi je isika pestarolom da je nasa u stanu jos kad je dozna da je taj mali prasi vec godinu i pol pogotovo...malom svaka cast...😁😁😁😁😁😁...tako da lako nam je iz tude koze osudivati dok to ne dode kod nas...hebena je to stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare