To je to što me zanima!

'Sve naše trgovine u srijedu će zbog utakmice raditi do 19.30'

Ovom prilikom molimo kupce za razumijevanje te da kupovinu u srijedu prilagode skraćenom radnom vremenu, priopćili su u ponedjeljak iz kompanije SPAR Hrvatska
Vidi originalni članak

Iz kompanije SPAR Hrvatska priopćili su kako će njihove trgovine u srijedu raditi do 19.30 sati kako bi zaposlenicima omogućili da mogu pratiti polufinalnu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv reprezentacije Engleske. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

- Proteklih tjedana cijela Hrvatska iščekuje i slavi uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Kako bi svojim zaposlenicima omogućili praćenje polufinalne utakmice Hrvatska-Engleska SPAR Hrvatska u srijedu, 11. srpnja zatvara sve SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete u 19.30 sati.

Kupcima diljem Hrvatske je na raspolaganju čak 109 SPAR i INTERSPAR trgovina s bogatom i uvijek svježom ponudom, a kupci mogu nabaviti i sve što je potrebno za nesmetano gIedanje utakmica, od velikog izbora piva do grickalica i navijačkih rekvizita. 

Ovom prilikom molimo kupce za razumijevanje te da kupovinu u srijedu prilagode skraćenom radnom vremenu - stoji u priopćenju. 
 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • histria0@yahoo.com 11.07.2018.

    Ja sam svojim radnicima dao otkaz - do finala.

  • jabuka111 11.07.2018.

    **** Admin**** Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • vidum 10.07.2018.

    Hahaha, kako moji Hrvati hvale prevaru! Da, dragi moji, podlu prevaru koju koriste za vlastitu promociju! Danas sam se zatekao na blagajni Interspara, kad je na razglasu objavljena informacija o skraćenom radnom vremenu. "Sve u interesu nogometa" - rekoh blagajnici. Na to mi je ona odgovorila kako zadnji put kad je bila utakmica, od sedam i pol pa do kraja radnog vremena nitko nije ni zavirio u dućan. Dakle, to je razlog, radnici na poslu, a prometa i zarade nema. Zato, idite kući gledajte utakmicu a bit ćete plaćeni za vrijeme koje ste odradili. A vi dragi moji Hrvati, pjevajte ode "dobrotvorima".

Komentiraj...
Vidi sve komentare