To je to što me zanima!

'Sve same fotelje oko nas, kao da sam u salonu namještaja...'

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je kako se SDP pokušava dočepati fotelja, crnih dobrih auta, tjelesnih čuvara, a od borbe za građane neće biti ništa.
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a optužio je SDP za nevjerodostojnost jer je Boži Petrovu ponudio mjesto premijera, ali i pristao na glavne uvjete MOST-a

- To HDZ-u ništa ne znači jer to MOST ponovo stavlja u pregovaračku poziciju, a HDZ i MOST su bili blizu dogovora. Zoran Milanović se želi ovako vratiti u igru. Ovo je samo  jedan u nizu od njegovih neuvjerljivih obrata, on stalno mijenja teze i želi samo zadržati fotelju. Mislim da mi napredujemo, ne znam što će biti SDP-om, mi smo rekli sve - rekao je Karamarko koji je skeptičan prema trojnoj Vladi i funkcioniranju takve Vlade.

Njemu je, ističe, imperativ uređena Hrvatska u kojoj će se bolje živjeti. Sumnja da će se to dogoditi ako se neće provoditi reforme koje je HDZ tri godine pripremao

 - Osjećam se kao da sam u nekakvom salonu namještaja, oko nas su nekakve fotelje, SDP se pokušava dočepati fotelja, crnih dobrih auta, tjelesnih čuvara, i od borbe za građane ništa - kazao je Karamarko te dodao kako SDP pokušava utrčati u nekakav vlak koji već juri.

  - Mi smo spremni i na odricanja, primarni interes je interes građana i ništa drugo -  poručio je Karamarko.

Karamarko je uvjeren u dogovor s Mostom, te je naveo da se razgovori nastavljaju u petak.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • Zabar 18.12.2015.

    Koja faca ziva karikatura. njegovu sliku treba staviti na hranu da musice ne mogu slijetati.

  • fenix77 17.12.2015.

    Što je Tomo, neće biti dosta fotelja da se namire svi ovi sponzori, zaslužni promotori i ovi kipovi oko tebe. Sve daj , ali ministarstvo branitelja ne, to daj Raškoviću, licemjeru.

  • bajica1009 17.12.2015.

    Tko to govori o foteljama zar Kara marko pa on godinama ganja fotrelje, sve je to politika i neka se ne čudi svojoj nesposobnosti a tek kako su sretni njegovi biraći sa ovakim predsjednikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare