To je to što me zanima!

Sve zbog kosilice? Mladić (28) bori se za život nakon pucnjave

Ranjeni su 28-godišnjak iz Vularije i 63-godišnjak iz Turčina. Doznaje se da je policija uhitila muškarca (61) iz Varaždina zbog sumnje za pokušaj ubojstva
Vidi originalni članak

Muškarac (28) bori se za život, a u pucnjavi u međimurskom naselju Vularija sinoć je ranjen i 63-godišnjak, no on, kako se doznaje, nije životno ugrožen. Pucnjavi je navodno prethodila svađa oko provale u Vulariji.

Također, 61-godišnjak koji je sudjelovao u obračunu uhićen je zbog pokušaja ubojstva, piše e-Međimurje.

Do pucnjave je došlo oko 19 sati u Vulariji u nastavku Dravske ulice, gdje su na prilaznom putu vatrenim oružjem upucana dvojica muškaraca. 

OBRAČUN VATRENIM ORUŽJEM Pucnjava u Međimurju: Ranjene dvije osobe, završili u bolnici

Ranjeni su 28-godišnjak iz Vularije i 63-godišnjak iz Turčina. U sukobu je sudjelovao i treći muškarac (61) iz Varaždina, no on nije ozlijeđen, a u policiji je jutros potvrđeno da je uhićen zbog sumnje za pokušaj ubojstva.

Očevid još traje.

Muškarac (63) ima teške ozljede, no one nisu opasne po život, dok se mlađi muškarac (28) trenutno bori za život. 

Prema neslužbenim informacijama do pucnjave je došlo zbog kosilice i solarnog akumulatora. Policija još raspetljava detalje cijelog obračuna, kao i to kako je ranjen 63-godšnjak. Tijekom svađe oko provale u vikendicu 63-godišnjaka iz Turčina, kojem su ukradeni kosilica i akumulator, došlo je do pucnjave u kojoj su dvojica muškaraca ranjena.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Budni 04.05.2020.

    Išao u šetnju po tuđem dvorištu sa prerađenim pištoljem!

  • crazy mind 03.05.2020.

    jednom tam krajem 80-ih u jednoj od skndinavskih drzava nekom liku su stalno provaljivali u vikendicu a posto vise nisu imali sta odnijeti oabvili bi mu veliku nuzdu. policija ih nije uspjevala (ocigledno se bas nije trudila) uhvatiti jer je bilo preko 10 uzastopnih provala. lik je uzeo lovacku pusku "upatronio" je i ucvrstio u prostoriji prema vratima. dva lika su provalila vrata i "popili" ponesto sacme. koliko se sjecam jedan je ili tesko stradao ili poginuo. vlasnika su uhapsili i poceli sudit medutim ljudi su masovno poceli prosvjedovat pa je vlasnik na kraju osloboden

  • Plaak 03.05.2020.

    Baš čudno da brani svoju imovinu, trebao mu još dati za gorivo i malo džeparca da se mladić zabavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare