To je to što me zanima!

Sve zbog seksualnog užitka: U penis ugurao vilicu od 10 cm

Australija: U Hitnu pomoć došao je 70-godišnjak sa strahovitom boli u penisu. Navodno je željezni 'beštek' ugurao u svoju uretru radi seksualnog zadovoljstva
Vidi originalni članak

Nevjerojatan medicinski slučaj dolazi iz australske Canberre. U tamošnju je Hitnu pomoć, naime, ušao 70-godišnjak sa strahovitom boli u penisu. Bol i ne čudi budući da je muškarac uspio u njega ugurati vilicu dužine 10 centimetara. 

Navodno je ovaj komad željeznog 'bešteka' ugurao u svoju uretru radi seksualnog zadovoljstva, javlja News.com. au.

Nevidljiva izvana, osjetili je na dodir

No, ostaje nejasno kako je muškarac to zadovoljstvo namjeravao postići. Vilica nije bila vidljiva izvana, ali su je liječnici mogli na dodir osjetiti. 

- Motivi za umetanje raznih predmeta u penis su teški za shvatiti - stoji u izvješću naslova 'Neobično strano tijelo u uretri' u Međunarodnom dnevniku kirurških slučajeva (International Journal of Surgery Case Reports).

Izvadili vilicu 'bez rezanja' i pustili ga kući

Budući da je muškarac ranije prebolio urinarnu infekciju te rak prostate odbio je radikalne zahvate, te su mu liječnici, pod općom anestezijom, izvadili vilicu bez 'rezanja'. 

Nakon što su utvrdili da srećom nije oštetio urinarni trakt, nije bilo potrebe za uvođenjem katetera, te su muškarca pustili kući. 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • zng108 28.08.2013.

    deda je svrsio tek kad su mu izvadili vilicu,,,,,,tad mu je bilo ljepo.............

  • LebronPetrovic 23.08.2013.

    Majmun stari, to se ne bode. Sa time se bode !

  • marnik954 23.08.2013.

    To može samo luđak uraditi, normalan ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare