To je to što me zanima!

Šveđani krenuli na Island, a na kraju završili u Rijeci!

Švedski bračni par rezervirao je karte za Rijeku misleći da je to kratica za Reykjavik, glavni grad Islanda. Stigli su s koferima punim džempera
Vidi originalni članak

Djeca su nam rekla da više nikad ne kupujemo avionske karte na internetu, smiju se Ake Johannesson (59) i njegova supruga Majny (57). Šveđani sasvim neplanirano ovih dana uživaju u Njivicama na Krku, iako su krenuli na - Island. No rezervirajući na internetu karte Ake je odabrao Rijeku, misleći da je to skraćenica za glavni islandski grad Reykjavik.
- U zračnoj luci su nam deset minuta prije leta rekli da linije za Reykjavik nema. No krenuli smo u avanturu u Hrvatsku, o kojoj ništa nismo znali - kažu. Došli su i shvatili da su na moru, s kuferima punim tople odjeće za Island.
- Bilo je vruće. Sve što imamo od kratke odjeće ovo je što vidite na nama - smiju se supružnici. U Njivicama su se zaljubili u prirodu i more. Iduće ljeto opet će doći u Hrvatsku, kažu Ake i Majny.

PRIJATELJI TRENERA ERIKSSONA
Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Sven Goran Eriksson kućni im je prijatelj. S njegovim ocem često idu u lov.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gmolak 10.07.2008.

    Hehe,ajde bar nešto lijepo ćemu se možeš nasmijat,a ne kad otvoriš novine samo crna kronika.

  • cubeltd 09.07.2008.

    avy234 mama ti je glupa ,a ti si nepismen nije cude ,već cube!

  • marko00 09.07.2008.

    neki komentari su toliko glupa da nevjerujem , de pročitajte tekst pa serite

Komentiraj...
Vidi sve komentare