To je to što me zanima!

Šveđaninu dali smještaj pa mu ukrali karte za EURO

Dvojica Šveđana upoznala su dvojicu muškaraca s Peščenice koji su im ponudili da prespavaju kod njih. Ujutro su Šveđani ostali bez novaca i karata
Vidi originalni članak

Karlo C. (26) u petak je iz Švedske stigao u Zagreb. Smještaj je dogovorio putem interneta. No cyber poznanici kod kojih je trebao noćiti otkazali su u posljednji tren. Razmišljajući kako će “ubiti vrijeme” do navečer kad iz Švedske stiže njegov prijatelj Erik, sjeo je u park Zrinjevac kraj Glavnog željezničkoga kolodvora. Tamo je upoznao dvojicu nepoznatih mladića i “sprijateljio” se s njima.
Zajedno su obilazili kafiće i razgledavali grad. Navečer su pokupili Erika na kolodvoru i ponovno otišli na piće. Mladići su im rekli da ne brinu oko smještaja jer mogu prespavati kod njih, što su Šveđani prihvatili. Odveli su ih do njihova stana na Pešćenici. Nakon što su se ujutro oprostili, Šveđani su primijetili kako su ostali bez 100-tinjak eura i dvije ulaznice za utakmice Švedske na Europskom prvenstvu. Sve su prijavili policiji, koja je jučer još tragala za lopovima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rođo1 08.06.2008.

    kaj samo su bosanci lopovi u ovoj državi ebali vas bosanci

  • user_24105 08.06.2008.

    sigurno su spavali kod bosanaca.

  • red_pepper 08.06.2008.

    da bar ima vise takvih naivaca :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare