To je to što me zanima!

Svečano otvorena šetnica uz Vuku: Vrijedi 11 milijuna kuna

Šetnica u Vukovaru građanima nudi 2,5 km šetnice kao i kilometar biciklističke staze ali i dječja i sportska igrališta, skate park, stolove za stolni tenis...
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i predstavnik Hrvatskih voda Krešimir Šlafjauzer otvorili su danas u Vukovaru novoizgrađenu šetnicu uz Vuku.

Investitor radova, koji su vrijedni gotovo 11 milijuna kuna, je Grad Vukovar pri čemu su Hrvatske vode platile polovicu iznosa. Šetnica u Vukovaru građanima nudi 2,5 kilometra šetnice kao i kilometar biciklističke staze ali i dječja i sportska igrališta, skate park, stolove za stolni tenis, šah za igru na otvorenome… Tijekom izvođenja radova postavljeno je i 150 rasvjetnih tijela, 51 unikatna klupa, 33 koša za otpatke, pet stolova s klupama uz roštilj, odbojkaško igralište za odbojku, boćalište.

- Ovo nije kraj jer planiramo i dalje s radovima. Izgradit ćemo uzvodno na rijeci Vuka i jednu branu i urediti a sve s ciljem i da tijekom ljetnih mjeseci vodostaj Vuke bude viši i lijep za gledanje. Uredit ćemo i obalu Dunava od Luke Vukovar do Vučedola, otok sportova, izgraditi novu zimsku lučicu… Niz je i drugih projekata, a sve sa osnovnim ciljem da Vukovar bude što ljepši, rekao je Sabo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dahhmal 07.10.2013.

    Nemaju posla pa nek se setaju

  • mariocalabrese 06.10.2013.

    Deckima iz takozvanog stozera za obranu Vukovara je dosadno pa su im morali napraviti setnicu da se ispusu?

  • zng108 05.10.2013.

    to su napravili posto narod nema posla pa da imaju gdje setati itd......jedno vam mora biti jasno da svi politicari vole da grade jer tu se najvise uzme novaca u dzep,,,,,,,,,,,namjestaju se poslovi itd,,,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare