To je to što me zanima!

Svećenici i časne sestre dijelili su vodu partijanerima na Ultri

Poput flaširane vode poznatih brendova, i voda koju dijele katolički volonteri je, kako se to danas popularno kaže, voda s porukom. Na svaku plastičnu čašu volonteri su zalijepili jedan biblijski citat
Vidi originalni članak

Ljudi su sretni i nasmiješeni kad nam priđu, a rado s nama prozbore i koju riječ, rekla nam je jedna od katoličkih volonterki na Poljudu.
Grupa mladića i djevojaka uz pokojeg svećenika i časnu sestru posjetiteljima Ultra Europe Festivala svake večeri dijeli vodu.

Kako pola litre vode organizatori festivala prodaju za čak 30 kuna, veliki broj posjetitelja rado im prilazi, pričaju nam volonteri koji na tamnocrvenim majicama nose veliko srce ispred kojeg je otisnut veliki križ. Na leđima im je otisnut citat iz Knjige otkrivenja: "Ja ću žednomu dati s izvora vode života zabadava".

Poput flaširane vode poznatih brendova, i voda koju dijele katolički volonteri je, kako se to danas popularno kaže, voda s porukom. Na svaku plastičnu čašu volonteri su zalijepili jedan biblijski citat. 

- Poruku si slobodno spremite - poručuju partijanerima.

Iako nam je volonterka rekla kako zagrebački studentski kapelan nije došao na Poljud, časna ispred Poljuda potvrdila nam je kako se don Damir Stojić nalazi među partijanerima te nam rekla da samo on, kao organizator, može davati izjave za medije. Don Stojića, međutim, nismo mogli pronaći. Na naše upite e-mailom, također, nije odgovarao.

Ostaje nam pričekati do ponedjeljka jer će nakon zadnje večeri festivala, kako najavljuju volonteri, njihova inicijativa zasad nepoznata imena izdati priopćenje o svom angažmanu na Ultri. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • dundu 10.07.2018.

    normalno da su djelili kad je banda podigla cijenu na 30 kn pola litre

  • škver 09.07.2018.

    Znam da su dijelili poradi poruka ali ipak pozdravljam gestu .

  • ola_55 08.07.2018.

    znastvenik @ pa nemere ...kvadrat ti je 3 000 eura ,poljubi ili ostavi .Voda je mukti

Komentiraj...
Vidi sve komentare