To je to što me zanima!

Svećenik: Bez obzira na broj pipaka krstio bi izvanzemaljce

Visoko razvijena izvanzemaljska bića sigurno postoje i kao takvima bi im zaželjeli dobrodošlicu u Crkvu, bez obzira na to koliko pipaka imaju, kaže Guy Consolmagno
Vidi originalni članak

Viši vatikanski astronom Guy Consolmagno (57) kazao je kako bi bio presretan da nas posjete izvanzemaljci i da bi ih on s oduševljenjem pokrstio. Ovakva njegova izjava otvara mogućnost da 'svemirski misionari' putuju prema zvijezdama i pokrštavaju izvanzemaljce. U svom govoru na Britanskom znanstvenom festivalu Consolmagno je istaknuo da ne vidi prepreku u koegzistenciji znanosti i religije. 

- Visoko razvijena izvanzemaljska bića sigurno postoje i kao takvima bi im zaželjeli dobrodošlicu u Crkvu, bez obzira na to koliko pipaka imaju - rekao je vatikanski astronom. 

Consolmagno je jedan od dvanaestorice astronoma zaposlenih u Vatikanu koji kaže da Crkva stoljećima podupire i financira znanost. No, astronom želi ostati realan te ističe da su šanse za kontakt s izvanzemaljcima veoma male, piše Telegraph. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zippysnake 02.12.2011.

    Imam i ja jedan pipak, nije ko od hobotnice, al sluzi svrsi!!

  • PMF 087 02.12.2011.

    Znaci HDZ-ovci su vanzemaljci.. Oni imaju previse pipaka i jos su ljepljivi pa sve sto "pipnu" i nestane u njihovim dzepovima i crnim torbicama.

  • nistfiftyfifty 02.12.2011.

    .. covjek razumije buisnes sirit !! nekaze se bezveze da je crkva jedina firma koja nikada nece propast !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare