To je to što me zanima!

Svećenik iz padobrana blagoslovio Tučepe

Maštoviti fra Nedjeljko Šabić iz zraka je blagoslivljao svoju župu 15 minuta, koliko je trajao njegov let padobranom nad Tučepima
Vidi originalni članak

To je bila ideja fra Nedjeljka Šabića. Došao mi je ovo ljeto i rekao da on skija na vodi, ali da bi se želio provozati i padobranom. On je izuzetno drag čovjek. Svi se uplaše kad let počne, ali on je bio izuzetno odvažan. Sreo sam ga neki dan i pozvao, odmah je pristao, kaže Dragan Čović, vlasnik glisera s padobranom u Tučepima kraj Makarske.
Maštoviti fra Nedjeljko Šabić iz zraka je blagoslivljao svoju župu 15 minuta, koliko je trajao njegov let padobranom nad Tučepima. Prije toga bio je na slavlju u restoranu gdje je najavio da će letjeti, što je iznenadilo slavljenike.
- Svi su istrčali iz restorana i mahali nam- pojašnjava Čović.
Omiljeni fra Nedjeljko Šabić nedavno je na misi podijelio 300 ruža i rekao kako je buket ljepši od pojedinačnih primjeraka ističući ljepotu zajedništva.
- Kao kršćanin volim svakog čovjeka. Meni je sada povjerena ova župa i ja posebno volim svakog svoga župljanina bez obzira na razlike svakog od njih, koje i čine tu ljepotu - rekao je fra Nedjeljko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare