To je to što me zanima!

'Svećenik iz Sotina moju je kćer počeo zlostavljati kad je imala 9 godina. Uništio nam je živote'

Po Sotinu se pričalo da je preminulog svećenika Zlatka Rajčevca za zlostavljanje teretilo više djevojčica
Vidi originalni članak

Ne samo da su uništili moj život i život moje kćeri zauvijek. Ti zlotvori koji se skrivaju pod okriljem Crkve sad mene nazivaju lažovom i kažu da sam ja za sve kriva! Koriste svoj utjecaj da idu protiv malog čovjeka. Nije ih briga za djecu. Moju je kći Zlatko Rajčevac počeo zlostavljati kad je imala devet godina! Zbog njega se razboljela za cijeli život. Ogorčena sam, ali neću stati. Sve će sad preuzeti moj odvjetnik, tužit ću. Moja kći spremna je progovoriti o svemu. Do sada nije bila. Žao mi je što odmah nisam shvatila s kim imam posla, ali vjernica sam cijeli život, vjerovala sam u ljude kao u Boga, ogorčeno nam govori majka jedne od djevojčica koje je, od 2000. do 2015., seksualno zlostavljao i iskorištavao sad već pokojni svećenik Zlatko Rajčevac, koji je većinu svoje svećeničke karijere službovao u Sotinu i Opatovcu nedaleko od Vukovara.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Luna777 24.03.2023.

    Sad se mama sjetila da ide sa ovime u javnost, a znala je što se događalo i prije osam godina. Kako je uopće mogla dijete opet slati ka tom svećeniku. Neki ljudi su zaista zadojeni vjerom, zar im je vjera ispred djeteta? Pitam se koliko toga ima u crkvama a da se ne zna, koliko pedofila uništava djecu i njihove živote, jer traume ostaju za cijeli život. I ovog Hranića maknuti iz crkve, jer sve je znao ali je zataškavao. Što kaže Kaptol i Bozanić?

  • ante-portas 23.03.2023.

    Ako sam dobro shvatio, otkrili su popa pedofila, ali ga nisu prijavili policiji, nego su se 3 godine dopisivali sa Hranicem i za to vrijeme i dalje slali svoju djecu u crkvu da ministriraju tom istom popu pedofili. Roditelji su gori od Hranica.

  • Voxpopuli_7 23.03.2023.

    Zašto mama nije isla na policiju, ako već biskup nije ništa poduzeo?Ili to ne ide tako kad je crkva u pitanju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare