To je to što me zanima!

Svećenik roditeljima prikazao pornografske gay fotografije

Roditelji su se požalili kako se svećenik nije niti ispričao te je otišao iz učionice, a s prezentacijom su nastavili učitelji. Posramljeni svećenik se vratio nakon 20 minuta
Vidi originalni članak

Svećenik u Sjevernoj Irskoj slučajno je na sastanku s roditeljima učenika osnovne škole prikazao seriju  fotografija gay muškaraca, piše BBC. Velečasni Martin McVeigh želio je pokrenuti svoju Power Point prezentaciju na sastanku 26. ožujka uoči prve pričesti učenika škole Svete Marije u Pomeroyu, no umjesto prezentacije krenuo je SlideShow potpuno drugačijeg karaktera. 

Uz roditelje, na sastanku je bio i jedan osmogodišnji učenik. - Bio je vidno potresen - posvjedočio je jedan roditelj  lokalni The Ulster Herald

USB stick na kojemu je bila prezentacija navodno je u kompjuteru već bio prije nego što su roditelji došli na sastanak. Roditelji su se požalili i kako se svećenik nije niti ispričao te je samo otišao iz učionice, a s prezentacijom su nastavili učitelji. Posramljeni svećenik se vratio nakon 20 minuta te roditeljima rekao kako će djeca dobiti sigurno puno novca za prvu pričest te da bi dio novca mogli dati Crkvi. 

Policija istražuje slučaj

Slučaj je komentirao irski kardinal Brady. 

- Svećenik je rekao kako nije znao da su na USB-u takve fotografije. Policija je na temelju raspoloživih dokaza utvrdila da nije počinio zločin. Svećenik surađuje s policijom koja provodi istragu - rekao je kardinal.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • maarko007 03.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Josip62 03.04.2012.

    Vjernici sve više i više crkvi okreću glavu jer u njoj vidi sve više i više zla.Zataškivanjem ovakvih i sličnih slučajeva crkva gubi povjerenje i u konačnici šteti samoj sebi.Otvorena,bez zadrške i iskrena borba protiv pedofilije i drugih loših stvari u svojim redovima pa i pohlepe bi im sigurno koristila!!

  • Da Vam Kazem Nesto 03.04.2012.

    Hitno odobriti svecenicima sklapanje ISTOPOLNIH brakova :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare