To je to što me zanima!

Svećenika pedofila s Raba osudili na 3 godine zatvora

Početkom lipnja župnika Dragu Ljubičića pet dječaka optužilo je da ih je dirao po genitalijama. Svećenik se tad sakrio u samostan na Krku
Vidi originalni članak

Županijski sud u Rijeci nepravomoćno je prvostupanjskom presudom na tri godine zatvora osudio banjolskog župnika Dragu Ljubičića (63). Na temelju iskaza petorice maloljetnika osudili su ga za pet kaznenih djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa. Dječaci su iskaz dali putem videolinka, a potom je stručno mišljenje o cijelom slučaju iznijela i psihologinja. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Rapskog župnika početkom lipnja petorica dječaka optužila su da ih je u dobi od 10 do 12 godina dirao po genitalijama i tražio od njih da isto čine njemu. Policija je župnika odmah privela, no nakon istražnih radnji pustili su ga na slobodu. Do suđenja je boravio u domu umirovljenih svećenika na otoku Krku. Milenko Škrlec, Ljubičićev odvjetnik, najavio je žalbu na presudu. Ljubičić nakon suđenja nije u pritvoru, već se vratio u samostan na Krku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Snow White 11.12.2007.

    a ti kao imas pojma... joj daj suti... kao bitno je koje su nacionalnosti te majke, mrs odavdje nacinalista jedan... kako te nije sram doc s takvim glupim komentarom na ovu temu?

  • Loparanin_1 10.12.2007.

    kako je lipo komentirat nešto o čemu nemaš pojma i o nekom o kome nemaš pojma...jeli tako carrie, arisa i ostala ekipo...a jeste li se vi zapitali tko ga je tužio?-majke, a sad je pitanje, jeste li se zapitale koje su nacionalnosti te majke?-vidim da niste, od reda srpkinje i muslimanke!!!!a da i ne govorim o našem jako pametnom saborskom zastupnku SDP-a i BIVŠEM gradonačelniku, koji očito ne voli biti popljuvan od strane crkve, odnosno od strane SVEĆENIKA LJUBIČIĆA!!! pozdrav sa Raba

  • entoni 06.12.2007.

    SAMO SE TI MINIM POMOLI ZA ZLOSTAVLJANU DJECU,POP SE NEMA OD ČEGA OPORAVLJATI NITI POKUŠATI ZABORAVITI PONIŽENJA KOJA SU DOŽIVJELA TA DJECA ! KRŠĆANSKI NIJE ZLOSTAVLJATI DJECU I TO JOŠ ISKORIŠTAVAJUĆI BOŽJU KUĆU ZA TO ! NEKA SE DJECA SPASE NJEGOVE ZLOSTAVLJAČKE DUŠE TAKO DA ON BUDE U ZATVORU I PRIMJER DRUGIM KOLEGAMA ŠTO VOLE MALE DJEČAKE !

Komentiraj...
Vidi sve komentare