To je to što me zanima!

'Švedski kralj voli gledati seks s dvije lezbijke, imam i dokaze'

Mile Marković (49) tražio je pet milijuna eura za fotografije švedskog kralja kako gleda seks sa dvije lezbijke u noćnom klubu. Sve je snimila skrivena kamera
Vidi originalni članak

Bivši srpski boksač Mile Marković (49) koji živi u Stockholmu, tvrdi da ima snimke seksa dvije lezbijke dok ih švedski monarh Carl Gustaf XVI. gleda. Marković je 90-ih godina prošlog stoljeća držao noćni klub sa striptizetama u centru Stockholma, piše Alo. Na snimkama je i kraljeva ljubavnica Camilla Henemark, bivša pjevačica grupe Army of Lovers. Kraljevi prijatelji pokušali su doći do snimaka preko 'srpske veze' odnosno 'švedskog kralja podzemlja' Milana Ševe koji je otkrio da ga je Marković kontaktirao i tražio pet milijuna eura za neke 'škakljive' materijale. 

Pojavila se i audio snimka na kojoj bliski kraljev prijatelj Anders Lettström traži od bivšeg Ševinog tjelohranitelja Daniela Webba da nabavi i otkupi slike. Daniel Webb je u autoriziranoj biografiji Milana Ševe 'Švedski kum', novinara Nuria Kina, otkrio detalje o kralju i striptizetama u noćnom klubu. Knjiga je u Švedskoj izašla ovih dana.

Anders Lettström priznao je kako je inicirao susret s ljudima iz krim miljea kako bi spriječio izdavanje knjige u kojoj ima detalja o kraljevim indiskrecijama, piše The Local

Mile Marković osuđen je zbog pokušaja ucjenjivanja tenisača Björna Borga. Dobio je i godinu dana 1995. jer je planirao snimati poznate koji su se seksali i drogirali u njegovom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zoky1809 24.05.2011.

    Pa što, i ja volim pogledati dvije cure u akciji.

  • user_49141 24.05.2011.

    Meni su ovi kometari jako interesantni. Malo ću skrenuti sa teme, ali me stvarno fascinira činjenica da kad je riječ o homoseksualcima svi redom pljuju po njima, svi redom homofobi, ali kad je o lejzbama riječ svi to obožavaju gledati. Koja je razlika između seksa dviju žena i dvaju muškaraca? Homoseksualzim je i jedno i drugo.

  • Car Mrgud 24.05.2011.

    Sad si nekaj razmišljam,a kakav je to seks sa jednom lezbijkom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare