To je to što me zanima!

Svekrva (59) nožem izbola snahu, sin pozvao policiju

Svekrva i snaha obitelji Adrić iz Novih Perkovaca, nedaleko Đakova, godinama se nisu podnosile, a njihova je netrpeljivost u subotu prerasla u sukob
Vidi originalni članak

Svekrva i snaha obitelji Adrić iz Novih Perkovaca, nedaleko Đakova, godinama se nisu podnosile, a njihova je netrpeljivost u subotu prerasla u sukob u kojemu je Marica Adrić (59) nožem napala i izbola snahu Kristinu (28). U kući nije bio Maricin sin, tj. Kristinin suprug Đuro. On se baš vraćao sa polja. 
- Kada sam došao imao sam što vidjeti. Krvi svuda po kući, po zidovima, stolu, stolicama. Kristina krvavih ruku, a mater s nožem. Pozvao sam hitnu i policiju i odveli su ih obje. Ne vole se njih dvije otkako sam se oženio, prije sedam godina. Stalno su se svađale. Al' ja se u to ne miješam. To su njihovi problemi i neka one to rješavaju same. Ja sada moram brinuti o malom djetetu - hladnokrvan je ostao Đuro koji još nije nazvao suprugu u bolnicu da provjeri kako je. Ona je zadobila teške ozljede od uboda po rukama i tijelu, ali nije u životnoj opasnosti. Njihov sin ima 6 godina i igrao se na ulici.  U selu kažu kako to nije prvu sukob dvaju žena koje su se i prije dvije godine slično potukle, ali je sve završilo na međusobnim udarcima i uvredama. Seoske priče kažu kako svekrva nije mogla prijeći preko nekog snahinog preljuba pa se međusobna mržnja povećavala iz godine u godinu. Marica Adrić odvedena u istražni zatvor u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • manalee 02.05.2010.

    Ne kaže se bezveze \"bolje biti tatina curica\" nego \"mamin sin\" !!!!!!!!!!!

  • majka 2 02.05.2010.

    hvala bogu što sam od svoje svekrve udaljena 300km

  • gerhard 02.05.2010.

    Oj rakijo krvopijo ljubim tvoje ime...

Komentiraj...
Vidi sve komentare