To je to što me zanima!

Trudnica se otrovala plinom u kupaonici, preminula u bolnici

Zabok: Antonija J. (29) bila je u visokom stupnju trudnoće. U kupaonici, gdje se kupala, bio je i plinski bojler. Otrovala se monoksidom zbog neispravnog dimnjaka
Vidi originalni članak

Trudnu Antoniju J. (29) u ponedjeljak je bez svijesti u kupaonici u kući u Zaboku pronašla baka njezina zaručnika. Antonija, koja je za tri tjedna trebala roditi, otrovala se monoksidom. U kupaonici gdje se kupala nalazi se i plinski bojler, a monoksidom se otrovala zbog neispravnog dimnjaka. Antonija je u kući još uvijek davala znakove života, a prema pisanju Večernjeg lista preminula je u bolnici. Pokušali su je i reanimirati, no nisu uspjeli. Preminula Antonija inače je iz Krapinskih Toplica, a u Zaboku je živjela sa zaručnikom. Policija je zajedno s vještakom iz Centra za kriminalistička vještačenja u Zagrebu napravila očevid u kući. Tijelo preminule trudnice prevezli su na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • ŽeljkaNovaković 09.03.2011.

    Prestašno,sučut obitelji a mami i bebi pokoj vječni.

  • Vinzenzo 08.03.2011.

    Tonkicu sam jako dobro poznaval kao i cijelu obitelj i familiju! Pretužno koja je to tragedija! Iskrena sućut obitelji od obitelji iz Klokovca!!!

  • barca1982 08.03.2011.

    Pretuzno... Sta ti je hebeni zivot... Pocivali u miru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare