To je to što me zanima!

Švercali bebu! Strpali su je u putnu torbu jer nije imala vizu

Nemarne roditelje iz Egipta policija je privela na aerodromu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Istražiteljima su rekli da su dijete morali sakriti u torbu jer nema vizu
Vidi originalni članak

Egipatski bračni par šokirao je zaposlenike zračne luke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U velikoj putnoj torbi mladi supružnici u zemlju su pokušali prošvercati - bebu! Otkrili su ih prilikom skeniranja i odmah pozvali osiguranje i policiju koja ih je privela.

Istražiteljima su roditelji kazali kako su svoje dijete staro tek nekoliko mjeseci stavili u torbu jer nije imalo vizu, a htjeli su da bude s njima. 

- Ovo je strašno. Roditelji su ugrozili život svog djeteta jer su dopustili da ga se ozrači. Svojim nemarom i nepromišljenošću šokirali su i nas u policiji i zaposlenike zračne luke - rekao je jedan od policajaca koji je bio na ispitivanju bračnog para iz Egipta. 

Roditelje su optužili za ugrožavanje života djeteta. Mirror piše kako je par prije ilegalno živio u UAE, a iz zemlje su otišli jer je žena željela roditi dijete u Egiptu. Nije poznato kako su bebu ukrcali u avion i gdje je bila za vrijeme leta. Unatoč boravku u torbi beba je dobro. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • AnonymAnus 12.07.2012.

    U zatvor i bacit kljuc u ocean, ovakvi pacijenti zaista ne zasluzuju imat dijete !!!

  • tracerica_1 11.07.2012.

    majketi mile pa ova nindja moze ispod ove plahte nosit 10kg baruta a da nitko ne vidi,a nije joj palo na pamet da stavi dijete(kad ga vec hoce prosvercat)...idioti!!

  • _petra_ 10.07.2012.

    hvala bogu da je dijete dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare