To je to što me zanima!

Švercali na jahti: Balkanska banda 'pala' s 300 kg kokaina

U završnici operacije, koja je trajala od 2. do 7. ožujka, presreli su jahtu Infragranti u vodama ispred Valencije. Na brodu su pronašli 289kg kokaina visoke čistoće
Vidi originalni članak

Agenti španjolske porezne agencije u suradnji s policijom uhitili su Hrvata, Srbina i Crnogorca koji su švercali gotovo 300 kg kokaina.

U završnici operacije, koja je trajala od 2. do 7. ožujka, presreli su jahtu Infragranti u vodama ispred Valencije, javlja El Pais .

Naime, termičkim kamerama uočili su sumnjivo kretanje u moru i tako došli do broda na kojem su otkrili gotovo 300 kg kokaina iznimno visoke čistoće.

Kada su shvatili da su razotkriveni, članovi posade dio kokaina bacili su u more, skupa s mobitelima i navigacijskim uređajem. Istražitelji vjeruju da je u uređaju bila upisana destinacija, odnosno luka u koju su se šverceri uputili s ilegalnim teretom. Nastavljaju potragom za GPS-om.

Trojac nije pružao otpor pri uhićenju. Istražni sudac poslao ih je u zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • JosePekarz 19.03.2015.

    Eto vam vasa Inteligencija sad . Da je bio Mujo u Posadi nebi do tog doslo !

  • acinhoo 19.03.2015.

    haha a iza njih,dok su gospoda bila zaokupljna "pljenom"a na nekom drugom brodicu dalje produzilo 289 tona..Ma kome ovi novinari vise prodaju price!!??kakva je to vijest ili novost??ma ovo sve je smijesno pazi cifru 289 kg haha..strasno

  • GO_RAN 18.03.2015.

    Nije ni čudo što su pali, koja im je kombinacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare