To je to što me zanima!

Švercao je drogu u Engleskoj: Hrvatu osam godina zatvora

Damir Komaromi (34) je pokušao u Veliku Britaniju prošvercati oko dvije kg kokaina, 150 kg smole kanabisa i 30 kg marihuane. Vrijednost zapljenjene droge na ulici je oko 11,3 milijuna kuna. Suđenje je trajalo svega pet dana
Vidi originalni članak

Hrvatski vozač kamiona osuđen je u Velikoj Britaniji na osam godina zatvora zbog pokušaja švercanja droge vrijedne oko 11,3 milijuna kuna (1,3 milijuna funti) u Doveru. 

Damir Komaromi (34) proglašen je krivim na Kraljevskom sudu u Canterburyju. On je u Veliku Britaniju pokušao prošvercati oko dva kilograma kokaina, 150 kilograma smole kanabisa i 30 kilograma marihuane. Ukupna vrijednost ove droge na ulici je oko 1,3 milijuna funti, javljaju engleski mediji

Britanska granična kontrola zaustavila je 30. rujna prošle godine u Doveru kamion slovenskih registracijskih oznaka. Nakon što su ispitali vozača, pretražili su kamion i teret koji je trebao ići za grad Preston.

Drogu su pronašli u smeđim kutijama koje su bile skrivene među drvenim peletima. 

Nakon što je suđenje trajalo svega pet dana, Komaromija su proglasili krivim, te su mu odmah odredili kaznu. 

- Ovaj slučaj bi trebao biti upozorenje svima koji su u iskušenju da krijumčare drogu u Veliku Britaniju. Ulovit ćemo vas i dovesti na sud - poručio je nakon presude Malcolm Bragg iz britanske granične policije.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • ivanfilip 20.02.2013.

    Držim da je engleski sud osudio dilera koji je građanin Hrvatske.

  • MAX 2010 20.02.2013.

    Hrvat -komaromi ???? Nema se rodbine po sudu u GB ?

  • mmbuje 20.02.2013.

    kako je njihovo sudstvo brzoooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare