To je to što me zanima!

Sveta Nedjelja: U nesreći poginuo vozač motocikla

Vozač motocikla zabio se u Opel Insigniju koja je skretala lijevo u sporednu cestu. Nakon što je pao s motora završio je pod Kadettom i preminuo
Vidi originalni članak

U Strmcu Samoborskom kod Svete Nedjelje u 18.25 motociklist Ž.P. (33) sudario se sa crnom Opel Insignijom i na mjestu poginuo. On je navodno išao zapaliti svijeću na grobu svom bratiću koji je na sličan način izgubio život prije pet godina. Ž. P. je sa svojim motorom dolazio iz smjera Strmca, dok je Insignia dolazila iz Svete Nedjelje. Opel Insignia je skretala lijevo u sporednu cestu, kada se u nju zaletio Ž. P. Izletio je s motora, te završio ispod Opel Kadetta, koji je vozio iz istog smjera otkud i Insignia. Vozači oba automobila nisu ozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Debela kvočka 03.05.2010.

    Sućut obitelji.

  • brko1 03.05.2010.

    Udri po gasu!

  • Niky25 03.05.2010.

    zašto odmah pišete još jedna budala koja se vozila prebrzo, sam je kriv ovo ono... Prva stvar: da je i htio do tam nije mogao razvit tu brzinu jer je prije toga morao proć kroz rotor,a rotor nije mogao preletjet. Druga stvar: To je bio dečko koji nije divljao po cesti. Treća stvar: Čovjeku je oduzeta prednost. Živim blizu i znam kaj je bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare