To je to što me zanima!

Svi bruje o izgledu novinarke prije i poslije talibana. Sad se i ona oglasila: 'Nije to baš tako'

Fotografije novinarke CNN-a složene su tako da aludiraju na brutalan režim talibana zbog kojeg je morala potpuno promijeniti izgled u javnosti. No javila se i novinarka koja je objasnila o čemu se radi
Vidi originalni članak

Clarissa Ward, novinarka CNN-a je jedna od rijetkih žena novinarka koje su ostale izvještavati s okupiranih ulica Kabula, dok tisuće građana i stranaca pokušavaju pobjeći.

Pogledajte video: Prvi dan pod talibanima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Internetom su počele kružiti njene fotografije prije i poslije ulaska Talibana u Kabul složene tako da aludiraju na brutalan režim talibana zbog kojeg je novinarka morala potpuno promijeniti izgled u javnosti.

No javila se i novinarka koja je pojasnila da to nije baš tako.

- Ovaj meme koji se širi nije točan. Na gornjoj fotografiji sam izvještavala s privatnog posjeda. Na doljnjoj fotografiji sam na ulicama Kabula koje su okupirali talibani. Uvijek sam nosila maramu na ulici, iako ne s potpuno pokrivenom kosom. Dakle, postoji razlika, ali ne tako velika - napisala je novinarka uz fotografije na svom Twitter profilu.

Objavljena je i fotografija na kojoj je s Gul Ahmad Kaminom, saborskim zastupnikom u Kandaharu u Afganistanu, gdje se može vidjeti da je doista pokrila glavu maramom.

 

Idi na 24sata

Komentari 197

  • tetina 18.08.2021.

    100tis ih želi pobjeći iz petomilijunskog grada. Pa u Zg imaš 100tis partizancina koji traju cijelo društvo pa sto oni ne bježe ako im se ne sviđa

  • 18.08.2021.

    Ja bi samo htjela da netko pokaže gdje to u Kuranu piše da se žene moraju pokrivati ????? GDJE?

  • vz 17.08.2021.

    ajd skini, ako smiješ 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare