To je to što me zanima!

Svi ga imaju osim Lijepe Naše: Prodali zlato kao staro željezo

Kako se Hrvatska riješila zlatnih poluga kao da su staro željezo, otkrivamo u novom 24Expressu. Donosimo i sve o plakatu koji je izazvao skandal neviđen od 1993.
Vidi originalni članak

Dok Europu hvata zlatna groznica 21. stoljeća, pa Njemačka, Nizozemska, Austrija i druge zemlje traže zlato po američkim riznicama, Hrvatska nema briga. Nemamo ni gram zlata.

Kako se Hrvatska riješila zlatnih poluga kao da su staro željezo, otkrivamo u najnovijem broju najčitanijeg tjednika 24sataExpressa. U novom broju donosimo i sve o plakatu koji je izazvao skandal neviđen od 1993. godine. Iako se bivšeg ministra prometa kritiziralo kako su u njegovu resoru napravljeni najveći gubici, otkrivamo kako je vratio 100 milijuna eura fondovima EU.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • alias666 26.01.2013.

    Da se mene pita ja bio otvorio logore i sve zatvorio i onda bi ih vodio u kamenolom i oni bi meni tukli kamen 13 sati dnevno nakon godine dana ili par bi dobro razmislili oće li ponovo i tuširali bi se hladnom vodom, spavali na drvenom krevetu i wc bi im bio rupa u podu

  • dadad_1 26.01.2013.

    Sada lešinari otkupljuju posljednje zlato kod nas. Državi ne treba ni to, a tim lešinarima su smanjili PDV. Država nas guli dok može, kad je kraj, oni na vlasti se rotiraju. Mi Hrvati smo valjda to i zaslužili. Pišemo po portalima, facebooku, čak i vladi koja odgovara kao delfske proročice. Nemamo Gubec bega. Život ide dalje.

  • 25.01.2013.

    Preostali branitelji ništa, žive kao biljke samo ih zaliješ i miran si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare