To je to što me zanima!

Svi na vatromet: Slovenci su zapalili zagrebačko nebo...

Gosti iz Slovenije otvorili su trodnevni međunarodni festival vatrometa na Bundeku. Ove godine su i najmlađi mogli uživati u vatrometu jer su posebno napravili dječji
Vidi originalni članak

Zagrepčani od petka uživaju u nebeskom vatrenom spektaklu . Gosti iz Slovenije otvorili su trodnevni međunarodni festival vatrometa na Bundeku .

POGLEDAJTE VIDEO:

More građana okupiralo je savski nasip i uživalo u osvijetljenom nebu. Ove godine su i najmlađi mogli uživati u vatrometu jer su posebno napravili dječji, koji je bio ranije da bi mališani na vrijeme mogli u ‘krpice’. U subotu će svoje umijeće predstaviti Talijani , a u nedjelju se očekuju domaća ekipa iz Mirnovca .

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ObiteljSever 14.06.2015.

    Vatromet je bio veličanstven ali.... ona naplata ulaznica je sramotna.Dragi moji zar ste morali ukrasti i ono malo veselja koje si je sirotinja još mogla priuštiti.Godinama smo išli sva tri dana ali ovako je to za obitelji postalo jako skupo gledanje u nebo.Hvala. ali ne hvala.

  • zeljkopž 14.06.2015.

    Vatrometi su im zbilja fenomenalni. Onaj jučer što su ga složili Talijani bio je fenomenalan. U jednom trenu su doslovno zapalili nebo. Ali na takvim manifestacijama se može i puno naučit!!! Prvi dan kad su nastupali slovenci nisu se naplačivale ulaznice. Potpuno se ispunio prostor oko pozornice i uz ugostiteljske i zabavne sadržaje. Znači dobro se zaradilo i na tim popratnim sadržajima. Jučer je nastupala realno kvalitetnija ekipa i Zvonko Bogdan. Ogradili su prostor i naplaćivali ulaznice simboličnih 10kn. Došlo je puno ljudi, bar tri puta više nego prvi dan, ali su ostali na nasipu, nisu ulazili u ograđeni prostor s ugostiteljskom ponudom. Desilo se to da je na nasipu bilo oko tri puta više ljudi nego prvi dan a u ograđenom prostoru s ugostiteljskom ponudom ih je bilo manje! Drugim riječima zarada drugog dana je zasigurno bila manja nego prvog dana, a zbog bogatijih sadržaja vjerovatno veći troškovi. Da su ljude pustili besplatno sigurno bi mnogi od njih kupili po pivo ili nešto hrane i potrošili više od tih 10kn kolko su ih tražili za ulaznicu. Vrlo poučno.

  • Ništanovo 14.06.2015.

    Da samo nebo. Susjedi nas "podkurjevaju" već godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare