To je to što me zanima!

Svi su ludi za šamponom koji pomaže da kosa brže raste

Među najvjernijim korisnicima su oboljeli od raka koji prolaze kemoterapije, no sve više se šamponom služe i oni koji su kod frizera skratili kosu, pa zbog toga požalili
Vidi originalni članak

Kanadski znanstvenici okupljeni iza brenda 'Fast' ponosno su predstavili novi šampon koji pomaže kosi da brže raste, do čak pet centimetara mjesečno, što je dvostruko više no što bi rasla u normalnim okolnostima.

Dapače, što se duže koristi šampon to se povećava i postotak brzine rasta kose, i to sve zahvaljujući kombinaciji prirodnog bilja i organskih aminokiselina.

Šampon je u Kanadi nestao s polica u samo 24 sata, a u Velikoj Britaniji ga željno iščekuje čak pet tisuća ljudi kojima će stići u ruke 23. siječnja.

Među najvjernijim korisnicima su oboljeli od raka koji prolaze kemoterapije, no sve više se šamponom služe i oni koji su kod frizera skratili kosu, pa požalili zbog odluke.

Nažalost, ljudima koji su već izgubili kosu šampon neće biti od pomoći jer stimulira rast postojeće kose, ali ne potiče rast nove.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • MartinaKostić 08.01.2013.

    javite kad dođe kod nas :D cijena nije bitna xD

  • WOMANIZER 06.01.2013.

    kak takve gluposti mogu izmislit i kako mogu radit takve stvari sa znajem da je opasno?? strašno da je novac važiji od svega!

  • japanokinez 06.01.2013.

    Dobro neko kaže, na Mjesecu bili prije 50 godina, ja bi tu dodao Viagru, a tamo neka nit kose prestane izlaziti iz glave i nema ljeka. Ma moš mislit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare