To je to što me zanima!

Svi su u šoku: Maturanta (18) ubila je struja dok se tuširao

Nikola Đ. (18) iz Prve Kutine kod Niške Banje nastradao je u utorak dok se tuširao. Nikola je ove godine trebao maturirati. Učenici nejgove škole su u šoku
Vidi originalni članak

Nikola Đ. (18) iz Prve Kutine kod Niške Banje nastradao je u utorak dok se tuširao. Ubila ga je struja, piše Blic.

Nikola je ove godine trebao maturirati. Učenici njegove škole su u šoku i ne mogu vjerovati da Nikole više nema. Nikolu će pokopati u četvrtak. 

Foto:Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 73

  • UNPROFOR 21.01.2017.

    Sad piše , da je bio maturant srednje elektrotehnićke škole ! Pa kakve su to škole , zar u Srbiji moraš biti ingenir , da bi se odbranio od struje ?? Uneo radio i grijalicu, a bojler nije izkljućio ! ! Toga žaliti ne treba , jer bi sigurno nastradao u životu od strujnoga udara . Svako njegovo takvo kupanje , je bilo jednostavno Ruski rulet !

  • BlaženkaBura 19.01.2017.

    https://www.youtube.com/watch?v=rccwbh13k08 Gledati zadnjih minutu i pol.

  • UNPROFOR 19.01.2017.

    Probije struja na bojleru - istopi se žica i u kontakt stavi bojler a bojler nije nulovan - nije 0 prespojena na kućišće bojlera ili kod normalne struje , nije masa prikljućena na bojler . Kad otvoriš vodu , dobiješ masu , ako je banja plastićna , ako je željezna isti momenat . Kod probijanja struje i ne dolazi do izbacivanja osiguraća . Bojler se izkljućuje na vratima kupatila a ne na termostatu bojlera . A ko kaže da nije slušao radio , pa mu upao u banju ili pripremio fen , pa mu on upao u banju. U kupatilu ne sme biti štekera , baš radi takvih stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare