To je to što me zanima!

'Svi u RH mogu imati pravedno suđenje, pa tako i Ivo Sanader'

Josipović je istaknuo kako svatko u RH može imati pravedno suđenje pa tako i bivši premijer, tim više što će taj slučaj biti pod lupom domaće i međunarodne javnosti
Vidi originalni članak

Iako je najavio da neće komentirati odluku austrijskog suda, predsjednik Ivo Josipović nije mogao ne odgovoriti na pitanje je li opravdan strah Ive Sanadera da u Hrvatskoj neće imati pravedno suđenje. 

Rekao je za Dnevnik.hr kako svatko u Hrvatskoj može imati pravedno suđenje pa tako i bivši premijer, tim više što će njegov slučaj biti pod lupom domaće i međunarodne javnosti. Istaknuo je kako će svaka presuda koju donese hrvatsko pravosuđe biti zakonita i pravedna.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • borivoje 10.05.2011.

    Jedna digresija, Svi u Hrvatskoj MORAJU imati pravedno suđenje.LJP

  • udovac 10.05.2011.

    Svi mogu imati pravdu ,ali On je neće imati ,a to znate i Vi Predsjedniće,da je po Vama i vjerovao bi Vam ali ,,nasljednicaJaca to neče dopustiti.Ivo joj je dao što joj tata nije ,sada ga treba uništiti iako je i ona znala za sve što se dešavalo

  • Deziderij 10.05.2011.

    "Svi u RH mogu imati pravedno suđenje, pa tako ...." kaže sveta vodica Yusipović. Ali nije spomenuo mogu li to u stvarnosti i ostvariti. Zašto nas onda trula EU stalno proziva zbog sudstva, zbog korumpiranosti i lopovluka ? Istina Bog, nisu ni oni sveci ali su veći i jači a veći jači slabije tlači. Dakle za pravedno suđenje kod nas ja sam ZA ali u stvarnosti ono je samo - kako za koga i kako kome. Sveta vodica Yusipović ovakvom izjavom zamagljuje stvarnost i pokušava stvoriti sliku realnosti kakva bi trebala biti dok je zbilja posve drukčija a svi je i vidimo - vidimo da je car gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare