To je to što me zanima!

Svi usponi i padovi uspješne tenisačice i velike hedonistice

Iva Majoli je ušla u povijest hrvatskog sporta neupitnim talentom. No zadnjih godina njezini ljubavni brodolomi češće pune stupce drugih rubrika
Vidi originalni članak

Iva Majoli (35) i Denis Popović (41) prekinuli su svoju naizgled romantičnu vezu koja je započela u veljači. Priča se da je razlog kraja ljubavi njegov neraščišćen odnos s djevojkom s kojom je imao aferu prije nego je započeo vezu s Ivom. Proizvođač vojne opreme krajem prošle godine, kad je bio u Americi, navodno je imao kratkotrajnu vezu sa stomatologinjom kubanskog podrijetla iz Miamija. 

Zbog situacije u kojoj se našla Iva je u posljednje vrijeme drastično smršavjela. Njeni prijatelji kažu da je izgubila barem sedam kilograma. Nakon mučnog raspada braka sa Stipom Marićem (32), s kojim ima kćer Miju (5) posebno ju je pogodilo što joj Denis nije bio sasvim iskren. 

Na početku njihove veze izjavila je da ih je zbližila slična situacija. Naime Popović je na sudu s bivšom suprugom, bankaricom Ivanom Bilan (35) s kojom ima kćer Vitu (5), a Ivin brak sa Stipom završio je međusobnim prijavljivanjem policiji i Centru za socijalnu skrb. Unatoč stresnom životnom razdoblju Iva se nije zatvorila u stan iako je zbog prekida s Popovićem bila shrvana. Poslovno je bila u Njemačkoj, a iz Münchena je direktno došla u Zaprešić na Rujanfest na rođendan prijateljice Maje Šuput s kojom se družila ovo ljeto kad joj je veza s Denisom također bila u krizi. 

>>> Cijeli članak pročitajte u 24Expressu   

Idi na 24sata

Komentari 31

  • anaaa0550 05.10.2012.

    jadnica, baš mi ju je žao.... ima puno više ljudi o kojima bi se trebalo pisati, a ne o ovoj.....

  • tomislav26 05.10.2012.

    Joj što mi je antipatična, oduvjek bila...i tako će i ostati zauvjek

  • zdrawe 01.10.2012.

    ajmo realni bit,, njezini uspjesi su daleko iza nje..a za padove je sama kriva,, pa ide joj pad za padom..ocito su joj muskarci postali oprezni i pametni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare