To je to što me zanima!

Švicarac (16) teško ozlijeđen, pao s umjetne stijene u Fažani

Maloljetni Švicarac bio je u adrenalinskom parku i bez prisutnosti djelatnika parka, pogrešno je privezao sigurnosno uže za penjanje na umjetnoj stijeni. Popeo se na 10 metara, no uže mu se odvezalo
Vidi originalni članak

U kampu na području Fažane u četvrtak se oko 15.40 sati dogodila nesreća u kojoj je teško ozlijeđen maloljetni švicarski državljanin koji je pao s umjetne stijene, izvijestila je u petak istarska policija.

Prema policijskim podacima, nesreća se dogodila kada je 16-godišnji švicarski državljanin u adrenalinskom parku, bez prisutnosti djelatnika parka, pogrešno privezao sigurnosno uže za penjanje na umjetnoj stijeni.

Nakon što se popeo na stijenu visine oko deset metara, otpustio se s ciljem slobodnog silaženja, no uže se odvezalo te je pao na tlo.

Zbog zadobivenih ozljeda, mladić je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. U trenutku nesreće dječak je bio u pratnji oca. Istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _Varešak_ 12.07.2019.

    Što je tražio to je i dobio.

  • Anarhosindikalist 12.07.2019.

    Netko je morao provjeriti čvor, kojim je vezan, jebiga.

  • 12.07.2019.

    Di je problem? Tražio je adrenalin i dobio ga je X20 od predviđenog! Ko ne riskira zdravlje i život ne pada sa stijena niti u prirodi niti umjetnih, niti sa zgrada, ne pogibaju padobranom, paraglajderom, 250 kmh na motoru i slično!

Komentiraj...
Vidi sve komentare