To je to što me zanima!

Švicarski par se javio policiji: "Šumski dječak" je naš unuk!

Par koji se javio policiji u Berlinu tvrdi kako im je Ray (17) unuk. Mladić se prošlog mjeseca pojavio u Berlinu, a nitko ne zna njegov identitet. Još istražuju slučaj
Vidi originalni članak

Neimenovani par iz Švicarske tvrdi kako je Ray (17), koji tvrdi da je pet godina živio u šumi, zapravo njihov unuk. Pristali su i na testove DNK kako bi to dokazali, a reagirali su odmah nakon što su njegovu fotografiju vidjeli u novinama. 

Njemački mediji nisu otkrili više detalja o neobičnom slučaju, a još se nije oglasila ni policija. Prije dva tjedna policija i socijalna služba počeli su sumnjati u vjerodostojnost mladićevih izjava. Ukoliko se dokaže da je Ray zaista iz Švicarske, njemačke vlasti će ga deportirati odmah, javlja Daily Mail

Mladić poznat pod nadimkom 'šumski dječak' pojavio se u Berlinu prošlog mjeseca. Prema posljednjim informacijama o njegovom slučaju, policija vjeruje kako je Ray živio na češkoj strani planine Ore, a do Berlina je propješačio 240 kilometara. 

Ray inače odlično govori engleski, a na njemačkom zna reći tek nekoliko riječi. Dječak je visok 175 centimetara, ima plavu kosu i u odličnoj je kondiciji. Ljudi koji provode vrijeme s njim u Berlinu ističu kako se radi o plahom dječaku, kojemu se sviđa gledati televizor i odlazak na kuglanje. Ljubazan je i daleko od percepcije divljaka koji je došao u civilizaciju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Boy X 09.10.2011.

    Ovo mora da je iz Bosne!

  • patrolla 09.10.2011.

    u kraju ove price verovatno ovaj decko bude albanac heheehehehheehehhe

  • patrolla 09.10.2011.

    verovatno nije jos nevin hehehehehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare