To je to što me zanima!

Švicarski političar preko interneta dogovarao orgije

Fabien Richard tri godine je organizirao orgije s prostitutkama. Tvrdi kako u njima nije sudjelovao. U nedjelju je dao otkaz u vijeću i izašao iz stranke
Vidi originalni članak

Švicarski političar Fabien Richard i gradski vijećnik u okrugu Yverdon preko interneta je organizirao grupni seks. Tražio je prostitutke i muškarce koji su zainteresirani za grupni seks i spremni platiti za njega. Novinar Le Matin Dimanchea otkrio je da je u oglasima ostavljao svoj broj telefona. Nazvao ga je i rekao mu da je zainteresiran za oglas koji je glasio: 'GangBang s Vanessom, divljom brinetom. Dobro je građena, ima lijepi trbuh i divlja je u krevetu. Seksa koliko hoćeš, cijena 300 franaka. Hladan i topli bife te napici su uračunati u cijenu. Najviše osam sudionika'. U drugom oglasu Richard je tražio žene koje su oduvijek htjele seks s puno muškaraca, a dob i izgled nisu bili važni. Političar je priznao da grupni seks organizira već tri godine te da mu je to hobi.
- To je moj privatni život i nema veze s politikom - kaže političar koji je naginjao desnoj liniji i koji se zalagao za brojne rigorozne mjere poput video nadzora na kolodvorima. Političar tvrdi da je zabave samo organizirao te da u njima nikada nije sudjelovao. U nedjelju je dao ostavku na mjesto vijećnika i izašao iz svoje stranke SVP (Švicarska narodna stranka) koja ima naviše zastupnika u švicarskom parlamentu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • edinjo 05.07.2010.

    stasom podsjeća na žaka .

  • oblokonco 05.07.2010.

    Aaaaa- \"Pornello\" !!!!! E.

  • real 05.07.2010.

    pa nije Internet kriv..

Komentiraj...
Vidi sve komentare