To je to što me zanima!

Svijeća u crkvi zapalila curicu i opekla joj vrat, prsa i glavu

Njemačka: Vjernicima su na ulazu u crkvu dijelili svijeće. Plamen jedne svijeće zapalio je kostim curice (7) koja je glumila u živim jaslicama. Teško je ozlijeđena
Vidi originalni članak

Djevojčica (7) teško je ozlijeđena u požaru u crkvi u njemačkom Bad Segebergu. Ona i njezini prijatelji su na polnoćki glumili žive jaslice. Djevojčica je bila odjevena u kostim janjeta. Vjernicima su na ulazu davali svijeće. Vjetar je otvorio vrata crkve i plamen svijeće je zahvatio njezin kostim, piše Bild. Svjedok Stefan Z. (37), koji je stajao u stražnjem dijelu crkve čuo je vrisak. 

- Curica je panično protrčala pored mene. Uzeo sam parku svoje kćeri i njome prekrio curicu pa počeo gasiti vatru - rekao je Stefan Z. Curicu je hitna u kritičnom stanju odvezla u bolnicu. Ima opekline na glavi, rukama, vratu i prsima. Leži na odjelu za intenzivnu njegu, a u utorak više nije bila u životnoj opasnosti. Stefanu je ozlijeđena ruka te su i njega zadržali u bolnici. Nadbiskup je dijete na Božić posjetio u bolnici. Njegov glasnogovornik je rekao kako se molio da curica ozdravi.  Još nekoliko ljudi, koji su pomagali spasiti djevojčicu, pustili su ubrzo iz bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ojčoićopgzhglč 28.12.2011.

    Čudni su putovi Božiji.

  • missdestroy 28.12.2011.

    mala garant vise nece htjet ic u crkvu ova svijeca joj je samo nabila fobiju..:/

  • user_130053 28.12.2011.

    Boze ponekad se zapitam jesi li uistinu svemoguc kad ovako nesto "dopustis" i to jos u svojem hramu, a k tome malenom djetetu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare