To je to što me zanima!

Svirka podiže duh: 'Puštamo pjesme da znamo da smo živi'

Murter je u karanteni. No to nije građane bacilo u depresiju. Izašli su na krovove i odlučili pjevati. Raspalili su i zvučnike kako bi se barem malo borili protiv tišine. Načelnik Murtera je oduševljen idejom...
Vidi originalni članak

Svirka iz zvučnika nam podiže duh, ali bodrimo se mi i međusobno, razgovarajući. Stižu nam i poruke podrške pjevača, sportskih zvijezda i generala, da izdržimo karantenu. Uskoro ćemo ih objaviti na web stranicama Općine i Turističke zajednice. Imat ćemo i malu senzaciju za naše najmlađe. Neću otkriti o čemu se radi, znat ćete na vrijeme, a odjeknut će i Murterom i Kornatima - kazao nam je Toni Turčinov, načelnik te Općine Murter koja je zbog zaraženih virusom COVID 19 u karanteni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Načelnik je i u samoizolaciji, ali je pun optimizma.

- Nemam nikakve simptome, ali sam se samovoljno stavio u samoizolaciju zbog brojnih kontakata koje sam imao u organizaciji borbe protiv corone. Evo prošlo je već 15 dana, radim iz spavaće sobe koju sam preuredio u ured i čvrsto se držim propisanih mjera, kao i moji sumještani.

- U karanteni smo zapravo od 20.ožujka, iako sam 23. poslao službeni zahtjev za karantenom, a odobren je i službeno je proglašena 26.ožujka. Uz mjere koje smo poduzeli, moja osobna predviđanja su da na Murteru neće biti corone od 1.svibnja - kaže načelnik Turčinov.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dulama2 29.03.2020.

    Pozdrav Murteru! Nedajte se!

  • 29.03.2020.

    Pazite da vam ZAMP ne pošalje čestitku!

  • trtajun 29.03.2020.

    Veceras se culo ;moja otadzbina ,sve do zemuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare