To je to što me zanima!

Svjedok Frane Bilić: Neka se javi misteriozni stoper s mosta

Umirovljeni policajac i Antonijin susjed Frane Bilić, koji ju je vidio kako stopira na Čikolskom mostu, uvjeren je da postoji još jedan svjedok koji je bolje vidio vozača
Vidi originalni članak

Kako smo? A kako možemo biti? Čekamo i molimo Boga da se sve dobro završi i da nam se naša Antonija vrati kući živa i zdrava. Što još reći, osim da molimo sve ljude da obrate pozornost i osvrnu se oko sebe ili prokopaju po svojem sjećanju ako su negdje vidjeli našu djevojčicu ili čovjeka koji ju je povezao kamionom, rekao nam je u utorak otac nestale djevojke Milan Bilić. On, Antonijina majka Milka i brat Niko u ponedjeljak su od policije još jednom upozoreni da ne iznose detalje vezane uz potragu. 

Frane Bilić, Antonijin susjed koji ju je 7. lipnja oko deset sati vidio na Čikolskom mostu kako stopira tegljač bijele kabine i plave cerade, i dalje je siguran da postoji još jedan svjedok, koji je bio bliže i trebao bi imati bolji opis opis kamiona i vozača, a možda je čuo i razgovor. Policija je, naime, prema opisu koji je dao Frane Bilić u jednom od okolnih sela pronašla muškarca koji obično stopira na istom mjestu, ali koji tog kobnog dana nije bio na Čikolskom mostu.

- Policija je sigurno pogriješila i razgovarala s nekim drugim, a ne s čovjekom kojeg sam vidio kraj Antonije. Sto posto sam siguran. Mršav, srednje visine, uskog lica i smeđe kose stajao je nedaleko kamiona i gledao prema meni. Lako bih ga prepoznao. Taj nije iz nijednog od ovih sela, a mogu biti siguran jer poznam sve ovdašnje ljude. Isto tako sam siguran da je taj autostoper bolje vidio i vozača i kamion i da bi bio bolji svjedok od mene. Zato ovim putem molim tog čovjeka da se javi, prisjeti se i pomogne u potrazi - kazao je umirovljeni policajac Frane Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • LusyBeautay 21.06.2011.

    Ma ovdje nešto ne štima,taj njen susjed je opiso vozača a nije vidio registraciju,ma ko je tu lud taj čovjek nešto krije to je moje mišljenje......možda grješim i voljela bi da se ta cura vrati kući. Ljudi stalno ponavljajte djeci da se ne ukrcavaju nepoznatim ljudima u auta,ma i onima koje znate samo iz viđenja,ovo je grozno.

  • ivana94 16.06.2011.

    mogu samo rec policija ništa ne radi koliko bi mogli,znam iz vlastitog iskustva kad mi je brat nesta i kad sam s mamom u stanici bila jedan od policiajaca mi je rekao slušajte gospođo mi ode imamo još nestalih od kojih je prošlo i 20-setak godina.mislim sramota a da je tako nestala od policajca cer našla bi se u roku od 10 dana jer bi sve poduzea nažalost to je njima još jedna osoba u nizu a roditelji pakao proživljavaju..nadam se sa ce curu nac i jako mi je žao šta je uopce došlo do ovoga al policija može dosta togqa napravit nije opis ni toko bitan koko je taj šleper i tablice po tome se odma nađe vozaca poboguzar u ovoj državi više se potrage daje za narkoticima nego za jednim ljutskim životom!!!!

  • mica kurvalova 15.06.2011.

    meni ova verzija nestanka ne drži vodu,takvih njuški kao ovaj fotorobot ima na stotine,ne vjerujem da je cura ušla u vozilo nekome koga ne poznaje,nije toliko naivna.ovaj mi je susjed sumnjiv on je kao sve vidio a ustvari nije vidio ništa njega treba malo stisnuti možda on gura istragu u drugom smjeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare