To je to što me zanima!

Svjedok iz slučaja 'Glavaš' ispovraćao se u snu i umro

Osječki policajac Vjekoslav Tapšanji sudjelovao je u kriminalističkoj obradi slučaja “selotejp”, ali je Tapšanji u istom slučaju bio i svjedok na suđenju
Vidi originalni članak

Vjekoslav Tapšanji (33), policajac iz Osijeka, preminuo je u noći na srijedu u svome domu. Navodno se ugušio ispovraćanom hranom. No Osijekom su se brzo počele širiti različita nagađanja o njegovoj smrti upravo zbog njegove povezanosti sa slučajem Glavaš. Tapšanji je sudjelovao u kriminalističkoj obradi slučaja “selotejp”, ali je u istom slučaju bio i svjedok na suđenju u kojemu je bio optužen i njegov bratić Zdravko Dragić. Protiv Tapšanjija su Glavaševi odvjetnici podnijeli kaznenu prijavu zbog navodnog utjecaja na svjedoke.
Za Tapšanjija se proširila vijest da se otrovao tabletama. No prijatelji tvrde suprotno.
- Nema govora ni o kakvoj sumnjivoj smrti. Vjeko nikada nije bio bolestan niti je ikada pomišljao sebi skratiti život. I nama je teško zbog svega, ali moramo se pomiriti s njegovom neobičnom smrću. On nije navečer ništa pio. Nešto više je, doduše, pojeo, ali je potom otišao učiti i pripremati se za nekakav ispit. Nakon toga je otišao spavati. Doslovno se ugušio u snu - kazuju potpuno šokirani pokojnikovi prijatelji. Iz policije su rekli da nije riječ o sumnjivoj smrti. Neslužbeno smo doznali kako je obdukcija pokazala da je mladi policajac preminuo jer se ugušio zbog povraćanja.
- I mrtvozornik, koji je prvi došao na mjesto gdje je policajac umro, nije našao ništa sumnjivo - rekla je Edita Roterbauer iz osječko-baranjske policije. Policajac Vjekoslav je iza sebe ostavio suprugu i kćer (1,5).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • legalist 18.05.2012.

    Jeb*** vas glavaš

  • boresky 17.05.2009.

    Samo brišite,istina je samo jedna ! ! ! Ha ha!

  • boresky 17.05.2009.

    Brišu admini,dobro!Brat od rođe 1 je polupismen!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare