To je to što me zanima!

Svjedok: Pistorius je očajnički jecao dok nije zaspao u ćeliji

Za Oscara Pistoriusa, osuđenog na pet godina zatvora zbog ubojstva djevojke Reeve Stenkamp, prva noć u ćeliji nije bila nimalo lako. Bio je potpuno slomljen
Vidi originalni članak

Za Oscara Pistoriusa, osuđenog na pet godina zatvora zbog ubojstva djevojke Reeve Steenkamp, prva noć u ćeliji nije bila nimalo lako. Prema riječima jednog od svjedoka iz zatvora, Pistorius je usnuo u suzama.

- Kratko nakon što su zatvorili vrata, briznuo je u plač. Bio je potpuno slomljen.  Plakao je do dugo u noć. Čini se da je prestao tek kada je zaspao - otkrio je izvor,a prenosi IOL News.

Drugi je svjedok rekao da je Pistorius pod 24-satnim nadzorom.

Uprava zatvora odbila je komentirati takve navode jer, kako su priopćili, nemaju običaj izvještavati o ponašanju svojih zatvorenika, a to pravilo neće prekršiti ni u Pistoriusovom slučaju.

Njegov život u zatvoru sada će počinjati buđenjem u 5.30 sati, doručak je u 7 sati, ručak u podne, i večera u 16 sati. Sve će mu se posluživati u ćeliji.

Podsjetimo, prošli mjesec sutkinja Thokozile Masipa je Pistoriusa proglasila krivim za ubojstvo iz nehaja ustvrdivši da je Steenkamp ubio pogreškom pucajući kroz zatvorena vrata kupaonice u njihovoj kući. Sutkinja je rekla da je Pistorius postupio nepromišljeno kada je ispalio četiri metka iz pištolja, ali da je pucao u uvjerenju da je unutra uljez.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tiha voda_492 25.10.2014.

    pistorius je pravi psihopat!!!!!

  • suzanne 23.10.2014.

    Po njihovom zakonu . on mora "odsluziti" sestinu kazne. znaci 10 mjeseci.Ostatak ce provesti u kucnom pritvoru.

  • King111_1 23.10.2014.

    ajme kog briga šta on radi ....kog briga ? ona ne može više ni plakati ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare