To je to što me zanima!

Svjedokinja: Htio je da ga obrijem jer ga traži policija

Petar Mur (46) je u siječnju napao dva studenta i izbo ih je nožem. Nakon toga je otišao u frizerski salon i tražio od žene da mu promijeni izgled...
Vidi originalni članak

Petar Mur (46) iz Bilja, prvoga dana suđenja za pokušaj ubojstva dvojice studenata iz Slatine ubodom noža u leđa ispred zgrade Trgovačkog suda u Osijeku 20. siječnja, izjasnio se u četvrtak da nije kriv. Rekonstruirajući kobni dan ispitivanjem brojnih konobara i vlasnika ugostiteljskih objekata može se zaključiti da je Petar Mur na dan pokušaja popio veliku količinu alkohola. Sudski vještak psihijatar o optuženom Muru zaključio da je on 'ličnost poremećene svijesti' te da je u trenutku pokušaja ubojstva bio 'u kompliciranom pijanom stanju'. Na suđenju je svjedočila i frizerka Ivana Belošević. Naime, optuženi Petar Mur je nakon navodnog napada nožem na dvojicu studenata došao u njezin frizerski salon pored osječke tržnice.
- Izgledao je potpuno izvan sebe! Tražio je da mu promijenim izgled i obrijem ga, jer će ga uskoro tražiti policija - rekla je Ivana. Policija je Mura optužila na temelju nekoliko desetaka razgovora i osam prepoznavanja gotovo tjedan dana nakon pokušaja ubojstva. Optuženi Mur je  otac dvoje odrasle djece, liječio se od alkoholizma, a policiji je od ranije bio poznat po snimanju piratskih CD-ova, zbog čega su ga dva puta i priveli. Davor Čiček (19), jedan od probodenih studenata ništa nije vidio. Drugi student, Mario Poljak (23), navodno je vidio osumnjičenog Petra Mura s nožem u ruci, i to nakon što ga je izbo nožem, ali o tome će govoriti tek na sljedećem ročištu, 1. lipnja. Tada bi na sud trebala doći i djevojka koja je svjedočila napadu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • malena1 22.04.2010.

    nije iz bilja nego meca

  • gec56 22.04.2010.

    Vidim par kuca u nizu i nije mi jasno kakve veze imaju sa slucajem

  • Nizozemac 22.04.2010.

    Da nije bio i kod Bolance na picu u gostioni \"Sidro \" u Mecama

Komentiraj...
Vidi sve komentare