To je to što me zanima!

Svjedokinja: Soboslikara su odvukli u tunel i zatukli

Rijeka: Ključna svjedokinja rekla je da je vidjela Kosanovića i Vujadinovića kako soboslikara (59) odvlače u tunel. Čula je da su ga lupili kamenom
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Rijeci, nastavljeno je suđenje Andriji Kosanoviću (39) i Elisu Vujadinoviću (32) koji su optuženi da su 6. svibnja prošle godine u tunelu Zagrad u Rijeci ubili soboslikara Mumina Mujadžića (59) iz Bribira. Obojica se ne smatraju krivima. Tereti ih se da su Mujadžića odvukli prema željezničkom tunelu kako bi ga okrali, a potom ga ubili kamenom. Na ročištu je svjedočila ključna svjedokinja Regina Pelivan (39). Ona je rekla da je na autobusnom kolodvoru Žabica u Rijeci srela soboslikara i da ju je on pozvao na kavu. Prihvatila je poziv. Kupio je i dva piva. Kada je plaćao piće vidjela je da u novčaniku ima 500 kn. Krenuli su prema Brajdi,  odnosno okupljalištu beskućnika. Iza njih su se odjednom pojavili Kosanović i Vujadinović.
- Kosanović je vikao: Kurvo, kuda ideš s tim čovjekom? U blizini tunela Vujadinović me srušio na tlo. Gospodina koji je bio sa mnom odveli su u tunel. Sakrila sam se i promatrala što se zbiva. Čula sam kako Kosanović čovjeka pita koliko ima novaca i da mu iz hlača uzima novčanik. Elis ga je kamenom udario po glavi, a čovjek je zateturao. Potom su ga odvukli dublje u tunel.  Čula sam kada je Kosanović rekao Vujadinoviću da donese kamen. Potom je čovjek vikao: Nemoj više, nemoj više. Čuo se tupi udarac kao da je netko pao na tlo - ispričala je Regina na sudu. Dodala je da su optuženi nakon toga izašli iz tunela i na fontani oprali ruke. Razgovarali su da će kasnije nešto podijeliti. Regina je otišla do soboslikara. Ležao je u mraku. Govorila mu je da ustane i pokušala ga dignuti. Tada je shvatila da je krvav. Prestrašila se i pobjegla.
- Idući dan Kosanović je na Brajdi svima plaćao piće i prodavao mobitel. Zaprijetio mi je i rekao da ništa ne govorim. Bojim se Kosanovića, on je opasan čovjek - rekla je Regina. Dodala je da sa Mujadžićem nije imala spolni odnos iako je utvrđeno da je on na donjem rublju i hlačama imao tragove spreme.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • real 16.09.2009.

    hitno uvjesti elektricni stol

  • sussi 16.09.2009.

    ubili čovjeka za 500 kn sramota i još se ne osjećaju krivim

Komentiraj...
Vidi sve komentare