To je to što me zanima!

Svjedoku pokajniku slomili su nos te ga rezali po rukama

Ramiza Pandžića otmičari su utrpali u prtljažnik auta i vozili ga po gradu. premlatili su ga i izrezali nožem. Izbacili su ga pred bolnicom. Teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Osječkog poduzetnika Ramiza Pandžića premlatili su, a zatim ostavili kraj bolnice, piše Večernji list. Prije toga vozili su ga po gradu u prtljažniku auta. Pandžić je okrivljenik u Uskokovoj istrazi muljaža tijekom gradnje slavonske autoceste u kojoj je osumnjičen i bivši direktor Osijek-Koteksa Drago Tadić. Pandžić je još uvijek u bolnici.

Podsjetimo, Tadića i Damira Ivića Uskok sumnjiči da su upleteni u malverzacije vezane za šljunak, koji im je nabavljao Ramiz Pandžić. Uskok sumnja da su Tadić i Ivić, koji je tada bio direktor marketinga u Osijek-Koteksu, u cilju pribavljanja znatne protupravne imovinske koristi zatražili od Ramiza Pandžića da isporučuje šljunak Osijek-Koteksu te im još isplaćuje "na ruke" tri kune po svakom isporučenom i naplaćenom kubnom metru šljunka tijekom cjelokupnog trajanja njihove poslovne suradnje na izgradnji Slavonike. 

Pandžić je pristao na dogovor te je Osijek-Koteksu isporučio 879.926,44 kubnih metara šljunka ukupne vrijednosti od 64.189.058,77 kuna pri čemu su Tadić i Ivić na ime dogovorene nepripadne provizije primili 2.631.212,00 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • SanelaPandžić 21.01.2012.

    ma daj svi ste vi jadni,kako vam nije neugodno dali se pitate kako su njegova djeca ipak je to njihov otac.....znate sad srati...neka baci prvi kamen koji je imalo pošten..

  • true lies 21.01.2012.

    Dobio je šta je i zaslužio. Tako se to radi. Bravo Tadiću.

  • slavko00001 20.01.2012.

    svjedok pokajnik..... znači tako se službeno kaže druker

Komentiraj...
Vidi sve komentare