To je to što me zanima!

Svjetski dan izbjeglica, a oni nemaju ni za hranu i odjeću...

Imigranti su nezadovoljni uvjetima u kojima žive. Kažu kako žele ići dalje na sjever Europe, gdje su im obitelji, ali ne mogu er su zapeli u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Pustite nas da idemo ili nam barem osigurajte dostojnu hranu i piće, govorile su izbjeglice ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću. On je u ponedjeljak posjetio azil, Hotel Porin, u zagrebačkim Dugavama povodom Svjetskog dana izbjeglica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Imigranti su nezadovoljni uvjetima u kojima žive. Kažu kako žele ići dalje na sjever Europe, gdje su im obitelji, ali ne mogu er su zapeli u Hrvatskoj.

- Bio sam već u Njemačkoj i vratili su me ovdje. Htio sam ići u Belgiju svojoj obitelji. Tu sam već 15 mjeseci. Umorni smo od svega i samo želimo ići dalje - kaže Mahmoud iz Sirije koji se, uz to, žali i na lošu hranu te pretrpanost soba. Svoje nezadovoljstvo pokazali su ministru Božinoviću kojeg su ispratili uz povike: ‘Otvorite granice’, a žalili su se i na to da ne mogu preživjeti sa 100 kn na mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sprangija 24.06.2017.

    Svi smo mi izbjeglice u vlastitoj zemlji,tjeraju nas uskracivanjem posla i previsokim cijenama zivota odavde

  • Aileen 21.06.2017.

    Ako im se ne sviđa u Jedinoj neka odpedaliraju u svoje nedođije iz kojih su došli. Niti smo ih zvali niti ih silom zadržavamo. A što bi oni pogače iznad kruha njihov je problem. U ostalom, trebalo bi pitati one od naših koji se hrane po kontejnerima što bi i kako napravili s njima koji su upali u našu zemlju ne doprinoseći ništa a penzići koji su cijeli život radili i doprinosili ovoj zemlji crkavaju od neimaštine.

  • vivaldi_1 20.06.2017.

    ...a oni bi u tudje kuce, jel majke ti. Nisu rekli dajte nam materijala izgradili bi si kuce, dajte da radimo nesh korisno za drustvo... Toliko prostranstva na kugli zemaljskoj a oni bas u metropole razvijeni drzava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare