To je to što me zanima!

Svodnicu Mariku uhitili su na granici, tražio ju je riječki sud

Traži je Općinski sud u Rijeci zbog pet krivotvorenja isprava, a "pala" je tijekom rutinske kontrole na granici. U trenutku uhićenja je u autu bila sa novim dečkom
Vidi originalni članak

Osuđivanu svodnicu Mariku Tomljanović Kiprijanovski uhitili su u petak oko 21 sat na graničnom prijelazu Rupa. Traži je Općinski sud u Rijeci zbog pet krivotvorenja isprava, a "pala" je tijekom rutinske kontrole na granici. U trenutku uhićenja je u automobilu bila sa svojim novim dečkom, navodno nogometašem iz Sesveta.

Kiprijanovski ima poveći dosje, u kojem stoji i lanjska prijava senjske policije zbog davanja lažnog iskaza te nekoliko prijavi za podvođenje iz Splita i Zagreba. Uhićena je odmah jer ju je tražio riječki sud, a pozivima se nije odazivala, javlja Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pumpi 19.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nestašni 19.11.2012.

    dečko po poslu . . ma takve nemaju dečka . . . to su prostitutke . on biće sada svodnik njoj.

  • hmmmmmm 19.11.2012.

    šteta što nije kao "pouzdani" svjedok branila Sanadera. Bilo bi zanimljivo čuti što je imala za reći..

Komentiraj...
Vidi sve komentare