To je to što me zanima!

Svog tek rođenog sinčića je spasio umjetnim disanjem

Su-San i Jonathan više od 10 godina bezuspješno su pokušavali dobiti dijete. Nakon 11 godina Su-San je rodila sina, ali devet tjedana prerano. Nije mogao disati...
Vidi originalni članak

Mnoge obitelji su baš u vrijeme blagdana proživljavale svoje najteže trenutke. Onda im se nasmiješila sreća i predivne događaje u vrijeme najljepšeg razdoblja u godini mogli su opisati nikako drugačije nego kao pravo čudo. Svaki dan objavljivat ćemo po jednu priču u našem specijalu 'Božićna čuda'. 

Su-San i Jonathan Rudi iz Floride 11 su godina bezuspješno pokušavali dobiti dijete. Kada je Su-San ostala trudna svog su sina smatrali čudom i prije nego je došao na svijet. Dječak je na svijet došao devet tjedana prerano, nekoliko dana prije Božića 2011. godine. Njegovi roditelj bili su prestravljeni jer njihov maleni sin nije imao puls i nije disao. 

Uranjeni porod zbio se u njihovu domu, a nakon što je pomogao svom sinu u dolasku na svijet Jonathan je odlučio napraviti sve da ga spasi i obitelji omogući božićno čudo. 

Putem telefona pomagao mu je operater hitne službe. Malenom sinu Jonathan je pomogao dajući mu umjetno disanje, usta na usta. Malena dječakova pluća punio je zrakom sve dok nije sam prodisao. 

Jonathanova supruga kasnije je rekla kako je oduševljena junaštvom svog supruga koji je spasio život njihovom sinu - Jonathanu. 

- Vratio ga je u život, ovo je zbilja čudo - rekla je oduševljena majka. 

Nakon više od desetljeća razočaranja, Su-San je doznala da je 14 tjedana trudna tijekom rutinskog pregleda prije operacije leđa. 

Misli da će život njezinog sina biti pun predivnih stvari nakon tako teškog početka. 

Nakon poroda, obitelji su pomogli djelatnici hitne pomoći koji su dojurili do njihovog doma. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Timmy2 18.12.2013.

    Svi bi to napravili za svoje dijete,samo njega nije uhvatila panika.Bravo tata.

  • bojan1982 18.12.2013.

    respect djete je djete krv nie voda

  • milamajkodisam 18.12.2013.

    živio malac, a roditeljima neka se drugi put ipak oslone na bolnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare