To je to što me zanima!

T-HT i VIP zaprijetili da će dignuti cijene i dati otkaze

Ako se uvedu trošarine na SMS i MMS poruke, VIPnet i T-HT su zaprijetili da će dignuti cijene, otkazati investicije i zaposlenicima dati otkaze
Vidi originalni članak

Ako se uvedu trošarine na SMS i MMS poruke, VIPnet i T-HT su zaprijetili da će dignuti cijene, otkazati investicije i zaposlenicima dati otkaze. Osim telekomunikacijskih tvrtki, protiv novih mjera Vlade su se pobunili i sindikati i radnici,i koji su najavili da će izaći na ulice. Stranka umirovljenika je, pak, zaprijetila da će izaći iz koalicije ako se budu smanjivale mirovine, piše Jutarnji list.
Iz Tele2 su rekli da od države nisu dobili odluku niti najavu slične odluke, ali smatraju da ako se uvedu, trošarine će negativno utjecati na tržište, operatere i korisnike. Kažu da je mobilna komunikacija potreba, a ne luksuz koji iziskuje dodatne namete.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • smoker35 10.07.2009.

    nek se švabe gone otkud su i došli,skupa s vipom.TELE2 mi jeftiniji a o prelasku na Optima telekom da i ne pišem-telefonski račun više nego duplo manji-nisam se mogao načuditi računu ispod ispisa poziva.

  • daniel051 10.07.2009.

    Žalosno je da su svojim reklamama kupili sve medije pa čak i državnu tv, a bez novinarskih istraživanja raznih afera nema ništa, potpuno su čisti.

  • PapaŠtrumpf 10.07.2009.

    Trebali bi se i građani organizirati pa ako oni dignu cijene bojkotirati njih neslanjem sms-ova i minimalnim pričanjem, bitno da za direktore ima 50-100 tisuća kuna plaće mjesečno

Komentiraj...
Vidi sve komentare