To je to što me zanima!

T-Mobileova mreža pala drugi dan za redom, otklanjaju kvar

Iz Hrvatskog Telekoma su izvijestili kako su poteškoće primijetili oko 11 sati na uslugama UMTS/GSM mreže na području Zagreba, Istre, Primorja i Dalmacije
Vidi originalni članak

Korisnici usluga T-Mobile mreže u srijedu ujutro primijetili su poteškoće s pozivima. Iz Hrvatskog Telekoma su izvijestili kako su poteškoće primijetili oko 11 sati na uslugama UMTS/GSM mreže na području Zagreba, kontinentalnog dijela Hrvatske, Istre, Primorja i Dalmacije. Sve ostale usluge mreže, mobilni internet, SMS i MMS uredno funkcioniraju. Kažu kako je u tijeku rješavanje nastalih poteškoća te očekuju da će se uskoro normalizirati telekomunikacijski promet. Korisnicima su se ispričali zbog eventualnih neugodnosti. 

- Nakon što preciznije detektiramo uzroke i posljedice problema, utvrdit ćemo način nadoknade korisnicima za eventualne teškoće koje su mogli imati uslijed privremene nedostupnosti naših govornih usluga - izvijestili su iz T-HT-a. 

Poteškoća s T-Mobileovom mrežom je bilo i u utorak, a od 12.30 do 16.30 sati je bilo otežano telefoniranje mobitelom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • loptica 18.11.2010.

    prvi dan sam primila nekoliko poziva koji su očito krivo preusmjereni, drugi dan osim što nisam mogla nikoga zvati mobiteli su mi poludjeli. naime imam 2 mobitela bila su mi oba u džepu u roku sat vremena jedan mobitel mi je sam počeo slati poruke na drugi i to tri puta istu poruku. bila sam u šoku mada sam i prije doživljavala nemoguće npr zna mi se dogoditi da me netko zove a na mobitelu mi prikazuje moj drugi broj kao da zovem sama sebe azapravo taj koji zove je na drugom kraju grada.

  • mali toćak 17.11.2010.

    prije 10-ak godina niste ni znali šta je mobitel, sada ga par sati ne koristite i odmah vam život stane! wtf

  • 23h60min 17.11.2010.

    Bilo bi fer da nam daju besplatne minute i možda dio u kešu za duševnu bol

Komentiraj...
Vidi sve komentare