To je to što me zanima!

Tadić: Srbija bi rat s NATO-om opet izgubila s velikim žrtvama

Ocijenio je kako bi Srbija u takvoj situaciji bila u zaostatku u odnosu na sve zemlje, a posebno na razvijene zemlje svijeta. Pretrpjela bi velike žrtve, smatra Tadić
Vidi originalni članak

Srpski predsjednik Boris Tadić u srijedu je za Radio-televiziju RS izjavio kako bi u slučaju da Srbija napadne Kosovo morala ući u rat sa NATO-om, koji bi izgubila. 

- Kada bi ušli u rat s NATO-om, ponovno bi doživjeli poraz , doživjeli bi velike žrtve, devastaciju imovine i ekonomskih kapaciteta - rekao je Tadić. 

Ocijenio je kako bi Srbija u takvoj situaciji bila u zaostatku u odnosu na sve zemlje, a posebno na razvijene zemlje svijeta, piše Blic. Vođama Srba na Kosovu poručio je da se ne smiju skrivati iza naroda te da moraju donositi odluke jer ih je izabrao narod. 

- Problem sjevera Kosova i Kosova uopće, ne smijemo stavljati pod tepih nego ga moramo rješavati - rekao je Tadić. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • dubrovnik1 14.12.2011.

    Oj srbine pravi si mi frajko

  • Kocho 01.12.2011.

    "Nije važno koja ti sila preti, već koju Svetinju braniš". . . Ovaj malodušni stav i igranje pokera sa otvorenim kartama je čist politički dilentantizam. Nato gubi rat u Afganistanu, a uz to Afganistan nema nikoga da mu stane iza leđa. To je kao da idete ulicom i ugledate krupnog čoveka koji redom maltretira sve, da li ćete mu se suprotstaviti ili ćete reći pa dobro on je ogroman nemam nikakve šanse. U istoriji se pokazalo da vojska, odnosno čovek koji se brani često pobeđuje višestruko jačeg protivnika. Pa mi smo uništili i rasformirali Austro-Ugarsko carstvo, a to je bila tada najmoćnija država u Evropi.

  • stočar 01.12.2011.

    Da se Srbi nisu bavili agresivnom politikom prije 20 godina.Danas nebi možda ostali bez Kosova.Što je najgore,mogli bi sada ostati i bez Vojvodine na isti način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare