To je to što me zanima!

Tajanstvena žena Željka Keruma: Kućanica i majka

Ana Kerum želi ostati nepoznata čak i ako joj muž postane gradonačelnik. Sa Željkom je u braku od 1990. i imaju dvoje djece, Nevu (19) i Joška (17)
Vidi originalni članak

Željko Kerum, splitski kandidat za gradonačelnika, u javnosti se gotovo nikada ne pojavljuje u društvu supruge Ane. Do sada je Ana Kerum uspješno izbjegavala medije jer, kako doznajemo, želi ostati nepoznata da bi u Splitu mogla nastaviti voditi običan život kućanice. Sa Željkom je u braku od 1990. godine, a imaju dvoje djece, Nevu (19) i Joška (17). Ana drži sva tri kuta kuće, a i Kerum često kaže kako je djecu odgojila njegova “ljepša polovica”. Kerumova sestra Nevenka Bečić jednom je rekla da je Ana jako pažljiva. Često joj, kaže Nevenka, zna kupiti odjeću jer ona zbog posla nema vremena za takve stvari.
- Žene iz obitelji Kerum jako su povezane. Nakrcaju se vrećicama odjeće, dođu k meni, lijepo se smjeste i uživaju dok ja umirem isprobavajući nove krpice - rekla je Nevenka Bečić. Svekar Josip i svekrva Kata za snahu imaju samo riječi hvale. Kažu kako Ana ne voli biti u središtu pozornosti, ali je Željku u svemu velika podrška. Ona im se obavezno pridruži na obiteljskim feštama od kojih je najveća ona za Sv. Juru.

RAZGOVORI UGODNI: KERUM I A. SANADER ĆAKULALI 
Nezavini kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum navratio je tijekom vikenda u restoran u sklopu svog trgovačkog centra Jocker. U restoranu je kandidat HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana Ante Sanader proslavljao godišnjicu mature. Usprkos obljetnici i ovećem društvu s kojim se zabavljao Sanader je odvojio par minuta i srdačno porazgovarao s Kerumom. Prije prvog izbornog kruga Kerum i HDZ su vodili oštar verbalni rat. No splitski poduzetnik očito je u dobhrim odnosima s HDZ-ovim kandidatom za župana, koji je ujedno i rođak premijera Ive Sanadera.  Drugi krug izbora za gradonačelnika i župana je u nedjelju.

GLASOVALA SAMA
Na dan izbora Ana je glasovala prije supruga kako bi izbjegla medije. Supruga je potom odvezla do njegova biračkog mjesta te su svi zajedno otišli na ručak.

DJECA EKONOMISTI
Kći Neva (19) studentica je Ekonomije, a sin Joško (17) pohađa privatnu srednju ekonomsku školu u Splitu. Obožava sport, a vodi teretanu u Jokeru.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • palača 31.05.2009.

    on je pozitivan na kokain,vic desetljeca im je to,to sve montiraju oni koji ce zapravo vladat a takvog postaviti,ko i kutle inaj,nis novo

  • valuta 26.05.2009.

    nismo u kafiću da govorimo žena, to mu je supruga, imajte poštovanja prema osobi koja vas se nikad ničim nije dotakla...

  • valuta 26.05.2009.

    tajanstvena žena? jest vam rječnik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare