To je to što me zanima!

Tajanstveni Plenković: Nova Vlada će imati više ministrica?

Razgovori su dobro prošli, zadovoljan sam. Kada paket bude gotov reci ću vam. Imamo već više žena u ministarstvima. Potencijalnih i stvarnih, rekao je u nedjelju Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Vrh HDZ-a u nedjelju održava sastanak uoči skorašnjeg imenovanja Vlade. 

- Sve ide po planu, mandatar će sve objaviti kada bude vrijeme. Prvo se treba pripremiti za izglasavanje povjerenja Vladi u Saboru, to će biti u utorak, najkasnije u srijedu, pa ćemo onda vidjeti ide li Plenković u četvrtak u Bruxelles. Današ jos imamo neke razgovore - kazao je Davor Ivo Stier, a potvrdio i predsjednik stranke i mandatar Andrej Plenković. 

- Razgovori su dobro prošli, zadovoljan sam. Kada paket bude gotov reci ću vam. Rado bih išao u četvrtak u Bruxelles ako sve bude definirano. Imamo već više žena u ministarstvima. Potencijalnih i stvarnih - tajanstven je Plenković. 

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković kazao je da će sutra osnovati odbor za financije i pravosuđe, a ostale kada se izglasa Vlada. 

Kako javlja N1, na sastanak je došao i Gari Cappelli koji se neko vrijeme spominjao kao potencijalni ministar turizma, ali i Milan Kujundžić koje je rekao da je "možda" došao razgovarati o funkciji ministra na poziv Andreja Plenkovića. 

Na pitanje je li spreman preuzeti poziciju ako mu se ona ponudi odgovorio je: "Rođen sam spreman".

Idi na 24sata

Komentari 111

  • ljubica ljubičica_1 17.10.2016.

    Koga briga kolko će biti ministrica !Bitno je ko god bija da dobro obavlja svoj posa!

  • liliana 17.10.2016.

    Koja prevara ovaj Plenković,moj glas HDZ više nikad neće dobiti.

  • UrbaniDesnicar 17.10.2016.

    Crveni kmeri ne sekirajte se. Vas omiljeni ministar, gosp.Hasanbegovic,sigurno ostaje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare