To je to što me zanima!

Tajfun Roke ubio sedam ljudi, okrznuo nuklearku Fukushima

Tajfun Roke pogodio je i Tokio u kojem je paraliziran javni promet, a okrznuo je nuklearnu elektranu Fukusima Daiichi od koje se nastavio kretati prema sjeveru
Vidi originalni članak

Tajfun Roke dosad je ubio sedmero ljudi, a dvoje ih je nestalo u Japanu, piše Bild. Među nestalima je i dječak. Poslijepodne je pogodio Tokio u kojem je stao javni promet. Okrznuo je i nuklearnu elektranu u Fukushimi, od koje se nastavio kretati prema sjeveru. Iz tvrtke TEPCO rekli su kako je najgore, za sada, prošlo. U elektrani koja se još bori s manjim curenjima radijacije stradala je tek jedna kamera. 

Više od 200.000 kućanstava u srijedu je ostalo bez struje. Tajfun je Japan pogodio udarima vjetra brzine i do 200 km/h. 

Neka naselja su poplavljena. Autoceste su zatvorene i promet je u kolapsu, a u srijedu je otkazano oko 200 letova. Vlasti su pozvale oko 1,14 milijuna ljudi da se sklone na sigurno. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Clandestino_1 21.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lukaradic55 21.09.2011.

    eeeeeeeeeeeeeej roke! što to radiš japanu? sram te bilo.

  • Clandestino_1 21.09.2011.

    Zasluzuju i mnogo gore od ovog... alidragi Bog sve vidi i kaznjava.... The Cave !

Komentiraj...
Vidi sve komentare